![]() |
41 Elit Knight Red Skull Own3d Thoria Look!
41 elite knight owned thoria
http://rapidshare.de/files/20120420/41elit.rec.html Comment plz ;] ~edit Macie rehosta na tibiacams http://tibicams.tibianetwork.com/get/8800 Comment plz;) |
nice film :D w ogole fajnie mi sie oglada twoje filmy pozdro czekam na wiecej XD:evul:
|
xd
Nie lubie Cię mitu z tego powodu jak kogo¶ bijesz to jeste¶ żadny itemów a jak już kto¶ ci da to i tak go zabijasz-.-
|
Mitsu, jak dlugo tutaj jestem bede caly czas cie krytykowal bo jestes Zalosny, poszedles zabic jakiegos noob najta, a po jego zabiciu rzucales jego bp zeby twoi kumple ci loota nie zkroili? LOL
Pozniej zaczales bic twojego kumpla za to ze wzial cos z loota, NO NIE ZALOSNY TYP! Jakbym gral na thori, bys mial hunted na dziendobry za twoja denna osobowosc, w moim poscie zamieszcze ten movie co dales w temacie gdybys chcial to usunac, oto Prawdziwy Mitsu! http://rapidshare.de/files/20120420/41elit.rec.html Powies sie czlowieku, istne PA :) |
Dizaen to nie moj kumpel przybłakał się;]
|
sux loot, nub byl afk + bicie ~20 lvl palka
men rox !1!11!11!!1!11 |
Next great movie [;
Damian ;* |
najs akcja :p
@mitu'so mam takie pytanie zapewne expisz w tombie za teleportem co nie ? jesli tak nakręc jak mozesz jakis filmik pokazuj±cy mniej wiecej cały tomb za tp i wyslij mi na pw byłbym bardzo wdzieczny :p gdyz zamierzam expic tam ale na swoim servie nie mam duzo znajomych którzy mi pomog± go obcykac całego ;] |
troche żałosne. jakis ziomek pomógł zabić tego najta a ty za nic go lejesz, czę¶ć loota dla niego powinna byc -.- Mówisz zeby ci dal bp uh on daje a ty go dalej bijesz...żałosne... A tak pozatym to nieĽle celujesz z exori vis.
|
Olorion po pierwsze to chyba 49 royal a nie 20
~shokei dzisaj bede mial chwile czasu to wstawie;) w filmy za tombem za tp rundke;] lub jutro z rana;] |
Żałosne było to, że lałe¶ tego palka... N/C
|
Omg!!! Masz do perfekcji opanowane zucanie loota gz!!
Szkoda ze na tej thori nie ma kto z wami porzadku zrobic :/ oto jak konczy swiat gdzie polacy zadza ps czemu wylaczyles filmik ?? -.- |
nie wiem czy ¶miać się, czy płakać.... żałosne...
|
Cytuj:
|
NooB ^.-
Madreth w zupelnosci sie zgadzam :D
|
Wyłaczyłem filmik bo go pusciłem;] pozatym kto mnie ustawi jak jestem w wojnie tak czy siak;]pozatym co tak chcecie aby szwedzi zadzili na thori zadza Polacy i Anglicy;] i 1-2 szwedow;] w naszej guild przeciwna guild sami szwedzi 2-3 polakow. Wielki sorc widze ze jestes w light pokaz jakis swoj frag;) machnij jakies movie.
|
jestes noobem mit~ jak mozna kumpla ubic idz znim na soluwe a padniesz ...... jak byhm gral na thori to by byl odrazu hunted rook za bycie noobem!!
|
Cytuj:
A filmik przecietny:p |
Akcja na red skullka szybka i w miarę sprawna.
To co było potem to żenada!! Koles wyżuca co chcesz a ty go klepiesz, a loota z Knighta mógł luknąć w koncu nic cudownego tam nie było. Zapewne jeszcze film wyłączyłeś bo zabiłeś tego biednego palla który tylko ci pomógł. Jeśli więcej jest takich polaków, to jak możecie żądzic światem, jeśli tak się zachowujecie? Niechciałbym cie znać, bo juz po takim małym incydencie można poznać człowieka i tacy ludzie powinni być na zawsze hunted!!X( |
Boże, co za noob. Pierw bił jak noob jakiego¶ knaja, potem jak noob zabierał loota, potem bil pallka 20, kazał mu płacic, a gdy zapłacił dalej go bił. Noob 1 klasa.... Gdybym takiego złapał -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |