Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Copa America!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7676)

kamyk93 26-07-2004 09:48

Copa America!!

1.Turniej Polska Elita odbędzie się 30 lipca od 11 zbiórka na samej gorze w depo w ab

2.Wstęp 500gp trzeba wpłacićna konto Misacz'ek w ab do 29 lipca godziny 20

3.Turniej Double Czyli dwójkami , obrońca i napastnik

4.Każda drużyna musi być jedną z druż
yn w POLSKIEJ LIDZE

5.Zajęte drużyny
-Wisła kraków

6.Zgłoszenia tylko tutaj

7.Antica!!a to nie jest w depo tylko zbiórka

8.Za 1 i 2 i 3 miejsce są nagrody płatne!!:P

Zgłoszenia mają wyglądać tak:

Nazwa drużyny(legia,jeziorak,lechia,...)muszą być z polskiej ligi

Name osób:Imie + Imię (1 obrońca ,nie moze wyjsc za polowe ,drugi napastnik)

p.s poszukujemy kamerzysty

Poszukujemy ochroniarzy...

MayGyver 26-07-2004 09:56

a moze podaj swiat?
i jakies zasady?

z tego co mi wiadomo depo w ab nie jest zbyt duze,
jak to bedzie jesli bedzie 4 zawodnikow, kamerzysta i sedzia czyli 6 osob, min 3 pola zarezerwowane na bramki (2 slupki i swiatlo bramki) i pole z drabina na pietro nizej, co daje 13 pol czyli mniej wiecej polowe przyszlego boiska, da sie grac na czyms takim?
poza tym co bedzie jak ktos ukradnie pilke i schowa do depo?

rzeczywiscie, nie popisalem sie znajomoscia footballu tibijskiego, pilki nie mozna schowac do depo, jak i do plecaka

@down
przeciez nie napisal gdzie ma odbyc sie turniej, a skoro zebranie ma byc w depo to w domysle uzyl wlasnie tego miajsca jako miejsca rozgrywek
oczywiscie moglby napisac ze bedzie to gdzie indziej i wtedy rozwialo by to wszystkie watpliwosci

Muddo 26-07-2004 10:00

Groar czlowieku..... on napisal ze zbiorka jest w depo w ab a nie ze turniej odbedzie sie w depo w ab.......
Ale rzeczywiscie powinien napisac swiat i zasady (a szczegolnie to pierwsze......)

Pfk@ 26-07-2004 10:17

//poza tym co bedzie jak ktos ukradnie pilke i schowa do depo? //
nie wiem jak sie cytuje :(, piłki nie da sie schować do DP ani do BP, można ją trzymać w domku.

Ashlon 26-07-2004 11:08

@Pfk@:Nad kazdym postem masz przycisk "cytuj".Wystarczy go nacisnac.
@All : patrzcie punkt : 7.
@kamyk : podaj zasady tej gry.

kamyk93 26-07-2004 11:15

gramy 4 minuty jedna połowe,piłka musi wpaśc za dwa słupki do bramki zbiórka w dp i idzemy na stadion , poszukuje dwóch dośc silnycj ochroniarzy najlepiej knight i sorc,aha i obrońca nie może wyjśc za połowe-bedzie oznaczona-...

Bajapa 26-07-2004 12:15

ale ja nie rozumiem jak mogą polacy brać udział w turnieju Copa America? Możesz sobie na niego wziąść brazylijczyków czy argentyńczyków ale nie polaków :P to już prędzej Euro 2004 (zakładająć że nie będą ludzie tylko z Polski ale z europy (sw, ger) albo Mistrzostwa Polski :)

kamyk93 26-07-2004 13:35

edytowane!!

Bajapa 26-07-2004 14:28

Cytuj:

Turniej Polska Elita odbędzie się 30 lipca od 11 zbiórka na samej gorze w depo w ab
Cytuj:

4.Każda drużyna musi być jedną z drużyn w copa america (mexyk,brazylia,argentyna, i tak dalej..)
Cytuj:

Wisła kraków
Cytuj:

Nazwa drużyny(legia,jeziorak,lechia,...)muszą być z polskiej ligi
eh chłopie rozwalasz mnie :D

a ja organizuje Lige Angielską ale zarezerwowana jest Barcelona, Real Madryt i Lazio Rzym

----edit:
widze że zmieniłeś - ale jak coś organizujesz to zastanów sie żeby to ładnie wyglądało bo ja bym sie chyba nia zapisał na taki turniej jak organizator nie wie co chce... pozdr

Linek 26-07-2004 16:38

Zastanawia mnie fakt, dlaczego ktoś tutaj się zwie Pfk@ :/ Czuję, że moderatorzy powinni się tym zainteresować... póki co mam tego nicka na forum, zmiany nicków nie są jak dotychczas możliwe, jak będą to sam zmienię, lecz nie chciałbym być mylonym z kimś innym. Nie wiem jak "ten drugi Pfk" będzie się zachowywać ale tak czy inaczej nie powinno być dwóch osób o prawie identycznych ksywkach. A co do tematu... zła nazwa turnieju i troszkę słabo zorganizowane, może lepiej najpierw pozałatwiaj wszystko, później daj ogłoszenie, ale to tylko moje zdanie.

King Karol 26-07-2004 22:54

Fajnie se pograc taki turniej czasem i bedzie on na swiecie Antice w AB.Ja skorzystam z tego nie wiem jak wy :P

kamyk93 27-07-2004 09:34

jo weź brylek to jest nie w ab tylko zbiórka w depo w ab i i tak wiesz że będziesz ze mną..:P:P POSZUKUJE OCHORANIARZY I KAMERZYSTY

kamyk93 27-07-2004 12:32

prosze zamknąc ten teamt :zainteresowani patrzcie tematPrzygotowania do turnieju

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08.