![]() |
NetSoccer
Witajcie:)
Po zalozeniu tematu "tylko dla wybranych" na dorum FM przyszedl czas na OWiON. Dosc niedawno odgrylem swietna gre sieciowa: NetSoccer. Gra oczywiscie online, gdzie kierujemy wlasnym zawodnikiem. Polecam sprobowac. Problem polega na tym, ze aby naprawde sobie pograc nalezy zalozyc wlasna druzyne, do czego potrzeba minimum 8 osob. Wszystkich zachecam do grania. Jezeli ktos chce zalozyc jakiegos teama ze mna, zapraszam na PM:) Pozdrawiam:) |
Czy mecze w tej grze są toczone w podobnym stylu jak w fifie? Tyle, że zamiast poszczególnych piłkarzy są internetowi playerzy?
|
Nie, raczej nie.
Masz rzut z gory na boisko i smiesznie wygladajacych pilkarzy:) NA dzisiejszy dzien jest dostepne jedno uderzenie z ustawiana jego sila. Bramkarz sterowany przez serwer oraz brak fauli:) Ale grywalosc jest swietna:) |
Czyli oni biegają sami? ; P
|
Giera jest jakas turówka czy bardziej "real time"?
Zręcznościówka czy bardziej strategia? czy wymagane szybkie łącze czy raczej takie jak do tibii? :) EDIT: linka popraw :) |
Cytuj:
Co do lacza: u mnie na neo 512 + wlaczony Azureus smiga az milo. @down: Ta, kazdy ma swojego zawodnika. |
Ha! To ta gra musi być fantastyczna. Po boisku śmiga 8 zawodników-playerów i każdy ma swojego piłkarzyka?
|
Śmiesznie ta gra wygląda :) ale cóż tam, w końcu tibia mnie nie odstarasza wiec moze to mi sie tez spodoba :)
|
Sterowanie dla mnie kupowe, wolałbym klawiaturę....
|
Hm, a jak się zarejestrować?
|
A da sie samemu pograc? Jesli nie to chetnie zaloze z kims team ; >
|
Brzmi bardzo przekonująco. :) Ogólnie dobry pomysł,ale znając życie słabo rozbudowana.
Edit: Tylko kto będzie chciał być w teamie zemną? :p Jak co to ja sie chętnie wbijam. |
Heh, spróbuję - co mi szkodzi?
|
Jutro punkt o godzinie 17 zostanie zalozony serwer;) Prawdopodobnie bedzie sie nazywal matek i bedzie zabezpieczony haslem. Haslo ukaze sie jutro w poscie. Pozdrawiam
|
a czemu nie dzisiaj ? :((( chociaz na 30 min :D
btw. jest ktos chetny na jakis mecz towarzyski? |
Zdobyłem na jakimś serverze treningowym swojego pierwszego gola !
|
No cóż. Jutro, godz 17.. Trzeba się ostro wziąć za trening XDDD
|
Edit :
Wow,zagrałem pierwszy mecz :) Wrażenia fajne.ale stałe lagi,i gra dziwnie chodzi.Strzeliłem gola,przy paru asystowałem. :) NO ale it am znają się nooby.. Tym razem robią z siebie młodych Ronaldinho ... |
Jak wybiera sie nacje?Miałem konto "Racon" ale "dostałem" nacje Spain założylem drugie(Racont) bo myślalem ze moze coś przegapilem przy zakładaniu konta i mam nacje "?".
|
Witam znowu.
Zdecydowalem, ze zglosze druzyne do rozgrywek na forum netsoccer.fora.pl. Zapisy tam trwaja, a lepiej zalozyc teama teraz anizeli pozniej, poniewaz zostalo ostatnie miejsce. Na dzien dzisiejszy chec gry wyrazily nastepujace osoby: Monte Mae-Thi Walekifa Baron Kaldrick Ksabi Kele Wymienieni gracze zobowiazani sa do podania mi w godzinach 17~18 swoich nickow na netsoccerze. Problemow raczej nie bedzie, bo wtedy bedzie trening i najprawdopodobniej bede na gg;) Bez nickow nie dodam was do teama. Jest to minimum, gdyz kadra meczowa liczy 5 osob, mozna takze dolaczyc 3 rezerwowych. Poniewaz jest nas calkiem, calkiem - opracujemy taki sposob, zeby w meczu zagrali wszyscy (bedziemy grali rotacyjnie, zmiany 3 badz 2 graczy po polowie, ewentualnie zmiany hockeywoe - kazdy po 15 min). Oczwiscie dzisiaj o 17 rozpocznie sie pierwszy trening. Adres, nazwe i haslo serwera podam w tym temacie okolo 16:45 - wczesniej nie moge. Zostanie ustanowione ograniczenie na 12 osob, poniewaz wiecej moja marna neo nie wytrzyma. BTW: jezeli ktos chce brac udzial w wymienionej lidze OBOWIAZKOWO musi zarejestrowac sie na forum www.netsoccer.fora.pl - najlepiej pod takim samym nickiem jak te na forum. Jezeli zarejestruje sie pod innym nickiem musi zglosic mi to do jutra, jezeli tego nie zrobi - zostanie wykluczony z druzyny. BTW: mialem przyjemnosc pogrywac sobie z niektorymi z fora.pl - sa dobrzy, ale nie fenomenalni. Zdoalmy ich pokonac:) Jezeli o czyms/kims zapomnialem, przepraszam. Wyprowadzcie mnie z bledu. PS: Oczywiscie, kapitanem chwilowo jestem ja - jak tylko powstanie druzyna i dostnaniemy wlasne forum na netsocerze wybierzemy kapitana demokratycznie ze wszystkich czlonkow. PS2: Zapomnialbym - nasza druzyna nazywa sie Tibia.pl Team. Mam nadzieje, ze moderatorzy nie maja nic przeciwko - a reklama sie przyda;) Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |