![]() |
Spider chain mail
Na sapphirze zostal zlootowany nowy rare.
You see a spider chain mail (Arm:16).It weighs 172.00 oz.It seems poisonous. Polecial z Old Widow http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227067 Na razie jeszcze konkretow nie wiadomo, dopiero co sie ta informacja pojawila. Jak z tematu mozna wyczytac bedzie pokazanay na CC3 w niedziele, wtedy tez zrobie SS. ///-------------------------------------------------------------------------------------------- Udalo mi sie znalezc cos takiego: http://static.erig.net/wiki/3/31/Spider_Chain_Mail.gif Item Class: Armors Attributes: Arm:16 Weight: 172.00 oz. Loot value: ? gp. Dropped by: The Old Widow Buy from: Players. Sell to: Players. Notes: One of the best armors in whole tibia. Jednak do niedzieli ciagle nie mozna byc 100 % pewnym, czy ten pancerz istnieje ;) Swoja droga - nie podoba mi sie ten wyglad i nazwa |
Huhu ładnie.Nie mogę się doczekać screena.
Ciekawe ile przedmiotów jeszcze nie zostało odkrytych... |
Nice
No to zaje*****. Kolejny rar :) Kiedy ss?? Gz dla ekipy co to wyllotowala;)
|
szybciutko robic postac na ty mservie i isc oglądac ten item :D
|
Cytuj:
|
Why dopiero w niedziele... ? I nie rob ssa tylko filmik plx :P
|
A zastanawailiście się jak to niby ma wyglądać w tibi.spr?
Bo ja nic nie widze co by mogło pod to podejść. |
film w niedziele musi byc =]
@emilok nom...ale moze cos nie wiem ale cos na pewno xD |
Troche dziwne, że dopiero w niedziele, ale jeśli to prawda to Gz dla tych panów
|
sranie w banie....wogole troche noobiasta ta nazwa...puki ssa rl nie zobacze to nie uwierze..narQ
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja myśle że to pujda na resorach :p boorex ma racje że ta nazwa jakaś taka mało trórcza no ale jeżeli to naprwade istnieje to sie zdziwie...
|
FAjny wałek. Łudze sie ze to prawda ale bądzmy realistami.. Czemu w niedziele ma byc rec z tym itemem? po to aby zorbic do niedzieli fake? Wklejenie screena nic wysiłku nie ksoztuje a jak by o zrobil to by było większe prawdopodobieństwó iz mowi prawde...
|
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!! |
Spider chain mail? Od kiedy pająki mają łuski?
|
Cytuj:
Łuska to po ang. jest 'scale'. |
jestem pod wrażeniem i czekam na ss, a co do nazwy to imo moze byc
|
Cytuj:
Bo przyznasz ze Łańcuchowa Zbroja brzmi dziwnie :) (mail to właśnie kolczuga) |
Cool! :D
Syty item to musi byc :) Ma arma tyle co demon armor ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |