![]() |
Vamp hell w wykonaniu knighta
Witam
Przeszukalem forum i nic interesujacego nie znalazlem. Przewaznie same tematy gdzie expili ludzie sorcami drutami. Chcial bym sie dowiedziec czy 80 ek ze skilami 81/75 poradzi sobie na vamp helu i ile mniej wiecej bedzie wpadac expa na godzinke? Porbowal ktos? Byl bym bardzo wdzieczny za odpowiedzi. Pozdrawiam |
Hmm, imo nie oplaca sie knightowi do vamp hella chodzic, za duzy waste uhow a za slaby loot+exp - polecam inne lokalizacje :)
Pozdrawiam |
Przy takich skillach waste,bedzie ci duzo uhow szlo.Nie polecam vamp hella dla knighta bez sova/sca.Poradzic sobie poradzisz ale bedzie to dla ciebie nie oplacalne : P
|
Sov/sca/th + Bp' GFB moze dac niezly loot ale zalezy od szczescia lepiej isc na Tomb tar gdzie masz pojedyncze respy vampow i 1 resp necro
|
Jeżeli chodzi omnie to vampa zabijam: od utraty okolo 100HP do 5uh....
Ale jesli ide z qumplem drutem i z dsami jego wale s bringht sworda to sie oplaca.... ds'y mocna bija i ja:P ale solo ee nie... palem mozna od dysta 70 juz huncic ale knightem niepolecam...no chyba ze z qumplem sorcem/drytem/pallem albo z convincami np. ds'y |
Cytuj:
jesli idziesz z kolega ,,poznac teren'' przypuscmy ze idziesz: -drutem-, ty blkoczysz/bijesz a kolega pomaga z roda+vis jesli masz zolte dajesz mf or free i druidek robi sio -sorc- patrz na druta, tylko ze czekasz do okolo 200-300 i dajesz uha i masz full -palek- ehm... patrz na sorca jesli chcesz na takim lv huncic vh to idz, ale odradzam, na 99% bedziesz zmuszony uzywac hmm (ek-30-40hp z hmm <srednio>) do tego uh, czyli bedziesz duzo w plecy |
Moze zle ujalem o co mi chodzi.
Powiedzmy ze mam okolo 300k~ ktore moge wydac na runy. Chodzi mi o jak najszybszy exp, najlepiej zeby byl lekki loot bo lootbagi doprowadzaja mnie do wymiotow;d. Czy jest jakas lepsza alternatywa od vamp hell? Dragi caly czas zajete wiec odpada, of odpada ze wzgledu na ciezki loot. I ile mniej wiecej expa wyciagne na vamp helu na godzinke bedzie ponad 40k? |
Jak masz 300k na runy to oczywi¶cie że ci sie opłaca, ale nie licz na to że ci sie zwróci....
|
Cyclopolis... Masz tam skrzynke na parcele to się nie musisz martwić cięzkim lootem. Nudzi Ci się i lubisz wate? Banuta jako tako i hydry ryckiem solo. Widziałem jak się to robi i jak chcesz mieć 80+k expa na godzine to idz tam. Vamp Hell odradzam...Dc -2.
|
Cytuj:
|
Orc Fortress z Gsem/Dlance/Whammer. Nie wykluczone, że Ci się zwróci. Co do lootu to jest go do¶ć mało, ale jest drogi (halberd/chain armor) w porównaniu do np lootu z mino. Jest "parcelownia" (tj skrzynka dla graczy którzy wykonali Postman Questa) więc z wysłaniem lootu problemu nie będzie.
|
Vamp hell bez ani weapon jest bardzo kiepskim pomyslem. Jesli chcesz szybki exp nie liczac sie ze strata uhow to polecam DL. A o dragi wcale nie tak ciezko. Przynajmniej na Eterni :)
|
Idz na OF
Ja bym ci proponowal OF chyba ze ejstes leniem i neiche tachac ci sie baga z lootem xD, bo pewnie tymi scarabami jus srasz xD
Pozdro |
Nie trzeba pchać lootbaga do miasta, wystarczy wykonać Postman Questa...
|
Vamp Hell
Ok ok tak mówicie o tym sovie to spoko.Mam sova,skille na razie 85/82(w planach 87/84 bo trenuje) i bp sword ringów do tego..to teraz tez waste będzie czy czy pyli sie i¶ć? ewentualnie z kumplem 40 ms:)
|
Blokowalem ostatnio vamp hell koledze, w ciagu tygodnia zrobil 4 lev, z 56 na 60 i wypadla jedna tarcza, 2 ice rapiery, z 10 spikow, do tego duzo kasy. oczywiscie mielismy strate a knight bedzie mial strate jeszcze wieksza. vampy nie sa dochodowymi huntami.
|
Nie mialem ostatnio czasu aby posprawdzac te miejsca ktore poradziliscie. Dzis ide jednak na of poogladac, zastanawiam sie czy bedzie mi sie zwracac chociaz za uh jezeli bede zbieral jedynie halberdy i kase. To sie jeszcze zobaczy po dzisiejszym dniu.
Hydry 80 ek? :| Troche dziwny pomysl chyba ze masz jakis filmik to chetnie poogladam. Pozniej zajrze sobie na vamp hell i na koncu na malpy. Ktos proponowal jeszcze tomby ale czy ja wiem za duzo syfu tam wedlug mnie biega ;p Dzieki za wszystkie odpowiedzi, za niedlugo dam znac co i jak i gdzie mi sie najlepiej expi ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |