![]() |
World of Warcraft
Heh a ja powracam do tematu gry roku. World of Warcraft -ciekawe kto juz zamienil Tibie na WoW.
Jak ktos by chcial zobaczyc czym to sie je. World of Warcraft official web Maiori Cede polska guildia na BL theDUST 2 polska guildia Stronka o WoW - odpowiednik tibia.pl |
Hehe, gra roku :D Dalej uwazam, ze WoW suxx :)
Ps. Dalej musicie tego WoWa walkowac? |
Nekromanto Tibia siada juz przy logowaniu - WoW jest przyszłościa, chodz sam sporo grałem w Tibie to nie zamienił bym WoW na Tibie
|
WoW przy Guild Wars wysiada :D
@edit fakt wow-glupia siekanka nastawiona na exp gw-gra nastawiona na umiejetnosci |
@up
Nie porownuje sie 2 rodzajow roznych gier do siebie... |
Next temat o tej g00fnianej grze -.-
Czemu sądze ze g00fnianej? 1. Do dupy system walk 2. Nie ma szans zeby potwor się przerzucił na kogos innego dopuki "blocker" nie padnie. 3. Grafa wysiada przy Guild Wars. 4. Max 60lvl. Buah -.-' Da się ubic w tydzien. 5. Questy - Idz zabij 666 wilków i wroc po nagrode, zbierz 1337 kwiatków i wroc po nagrode. I na tej zasadzie polegają questy -.- 6. WoW - przez nią znienawidziłem blizzarda, a wczesniej uwazałem za najlepszą firme ktora wydaje gry. 7. Abonament -.- 8. Spieprzyli WoWa dodając Dranei do Alliance w dodatku -.- 9. Lepiej by zrobili WarCrafta IV, Diablo III albo StarCrafta II 10. 0 zbalansowania klas 11. ... jak cos wymysle to dopisze :P GW rlz xD |
@UP
Zgadzam sie ze wszystkim szczegolnie co do klas bo Woj nie ma szans z magiem ;) |
Shasion to co napisales swiadczy tylko o tym ze nie grales w WoW. Po 2 moze masz problemy z angielskim skro tylko takie questy jestes w stanie zrozumiec. A moze poprostu zazdroscisz ludzia ktorzy graja w WoW. A tam wlasnie stwierdzenie ze puki woj nie padnie nie da sie stracic agro to smiecz na sali to oznacza ze w zyciu nie grales w WoW i nawet nie widziales powaznej instancji.
Ufff za duzo pisania mam przez was -.- |
up
Lol? Niby na co zmarnowałem te 200zł na gre, po co zmarnowałem te 200zł na abonament? Wydałem az 400zł na ten shit ale nie wcale w to nie grałem. Od 4 klasy mam 6 z anglika na koniec ale nie ja wogole nie umiem anglika -.- A dotego moj nick nie pisze sie Shashio tylo Sashion. Ta zazdrosze tym ludzią którzy graja w WoWa! Moze grałem w tą gre 5 miechów i miałem ALL mozliwe klasy postaci na 60lvl i moze wiem jak sie w to gra -.-. Uff za duzo pisania mam przez ciebie -.- GUILD WARS RLZ! down: Cytuj:
|
Dorośni Sihio bo sciemniasz jak 10-latek
|
Primo - Nekromanta wcale nie miał na myśli Tibii...
Secundo - Sashion wyraził swoją opinię na temat WoW'a. Skoro uważa, że zbalansowanie klas i gameplay są dośc kiepskie, to znaczy, że *raczej* jakieś pojęcie o tym ma i pewnie grał. Hanzo - jeżeli nie chcesz, żeby ktoś krytykował WoW'a, to po co zakładałeś ten temat? Przecież nie wszyscy uwielbiają tą grę. A nick przekręcasz już celowo. Jeżeli chcesz się pokłócic, to zaproś pana na PW. To tyle. |
Hmm gram od jakis 8 miesiecy wiec chyba wiem cztm to się je, hmm ja sie nie kluce to jest tylko głosna wymiana zdan. :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
WoW ma specyficzną, wręcz można by rzec nieco cukierkowatą grafikę. To jest fakt. A że porównał ją akurat do GW...cóż, who cares? Bramka lvlowa za niska, a abonament faktycznie boli i odrzuca tysiące graczy.
Sashion wymienił to, co mu się nie podoba. Owszem, przesadził. Ale fakt faktem, wiele z ww. pkt. czasem *bardzo* boli. Ponczq, myślę, że przesadziłeś w drugą stronę. To tyle. |
Sorki że odświezam temat, ale jak jest, to nie będę zakladal nowego, bo modzi by sie pluli ze juz taki temat byl...
WoW przy Guild Wars rzeczywiście siada, GW ma lepszą fabułę, łatwiej się gra, no i nie ma opłat abonamentowych. Jednak ktoś wyżej napisał że grafa wysiada przy GW. A wcale nie. Grafika jest na tym samym poziomie, tylko że w WoWie jest bardziej rysunkowa. Zresztą o grafikę nie chodzi... WYstarczy spojrzeć na Tibię. Takie gówno z gównianą grafiką a miliony ludzi w to gra. Wy sie tak bulwersujecie na tego wowa bo jest po prostu drogi... Zresztą ja też wolę GW. Dlaczego? Mi chodzi o fabułę. W WoWie prawie jej nie ma... Ale jednak w WoW jest wielki wybór i różnorodność postaci... Nie dość że ras w uj(zbiedzili to, że rasa odpowiada, czy należysz do Hordy czy do Przymierza, ale gdyby tak nie bylo to byloby niezgodne z Warcraft III. to mi sie jednak nie podoba ;/) to jeszcze profesji od wyboru do koloru... WoW a kipi magia i to mi si podoba. Ta rysunkowa grafa jest lepsza od takiej realistycznej jak w GW. O Lineage II już nie mowie... GW i tak wymiata, ale WoW tez nie jest zly... Cya ^^ |
spójrzmy na to obiektywnie
Grafika-jak dle mnie w WoW jest jak to ujął to wardi zbyt rysunkowa jak na mój gust. Ale jesli poziom a nie styl porównać to jest dość podobnie Fabuła-tu GW prezentuje sie o wiele lepiej w WoW jest to jakby podkład dla bezsensownej bitki i levelowania zaś w tej drugiej jest to podstawa bez niej nie ma PvP (skile itp.) Walka- no cóż tu za wiele o WoW nie mogę powiedzieć (nie mam własnej kopi) ale w GW chodzi o dobry build skilli. W WoW chodzi o liczbe w GW jest max 8 osób a w WoW limit jest... powiedzmy że dość wysoki Balansacja-tu Blizzard się nie popisał.W GW za to dzieki skillom rozwiązano ten problem. To byla moja logiczna (w sęsie mojej logicznej połowy) opinia. Teraz opinia fana GW WoW ma wiele "-" a GW ma wspaniały build teama trzeba każdej profesji by team mógł ruszyć. Zawiodłem sie "trochę" na WoW ciesze sie że znajomy mi odradził i zamiast (z opóżnieniem paru miesięcy) kupiłem GW tyle porównania mało o WoW ale jak wspomniałem sam nie mam grałem u znajomego. Ale się rozgadałem ;) @Edit Ach mogłem przeczytać post wardiego dokładnie powtórzyłem pare rzeczy |
nie mój Firefox jeszcze mi tego nie zrobił double post ;(
|
Ja powiem tyle... lubilem (uwielbialem) pograc sobie w diablo II , lubie sobie pograc w Warcrafta 3 przez neta... ale WoW to jest cos co mnie zaskoczylo... mozna sobie pograc..1-3 miechy... i juz sie nudzi z leksza.. jak ktos wspomnial napewno wolalbym zeby zrobili Warcrafta 4 albo Diablo 3.
To moje zdanie ; ] |
@Lord Wardi
Z tymi milonami ludzi grającymi w tibie, to grubo przesadziłeś. A jeśli chodzi o poziom grafiki, to ja w GW nie widziałem sześciokątnych drzew |
Nienawidze tej gry. Byłaby fajna, ale trzeba płacić aby grać, więc jestem na NIE.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |