![]() |
Tetro Aurelius Die ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8846
wkoncu padl najwiekszy PA na kyrze :D edit: gildia niejakiego Rhu Inferno powieksza sie ;d |
SD, SD...padł skurczykot :dance:
Hacka i Rooka mu ! :P |
pl 151 szaring non pvp skill nub
|
Tetro die i co wiencej tutaj mówić jak wynika z ostatnich wydarzeń że Eon założył nowoł gildie i rozpocznie sie wojna ;) mam nadzieje że bendzie na co popatrzeć
|
haha
Jak tetro padl az sie ziemia zatrzesla.... haha xD
Tetro radze ci sie wyspac i spalic kalorie xD |
To najlepsza wiadomość jaką dzisiaj usłyszałem ;] wkońcu ten idiota padnie ciekawe czy teraz ta jego banda piesków-lizusków będzie trzymać z nim czy się rozbiegnie?? ;)
|
;-)
jestem happy :) Rhu do dzieła ;] wyjeb go z serva ;] B)
|
Cytuj:
mhm, tez na wojnie niezbyt pvp sie wykazales, pr0 mens |
Szybko padł ;)
Ciekawe czemu kręcący akcje nic nie brał ;p Nice loot, gz Pozdro! |
Cytuj:
|
He said im hunted becouse ... :
23:35 Tetro Aurelius: lola 23:35 Tetro Aurelius: come 23:36 Tetro Aurelius: tp 23:36 Tetro Aurelius: ;p 23:36 Tetro Aurelius: battle 23:36 Tetro Aurelius: sec 23:36 Lolative: 23:36 Tetro Aurelius: omg 23:36 Tetro Aurelius: ; 23:36 Tetro Aurelius: ;p 23:36 Tetro Aurelius: omg 23:37 Tetro Aurelius: fuck 23:37 Tetro Aurelius: omg tp me 23:37 Tetro Aurelius: or fucking die 23:37 Tetro Aurelius: come fuck 23:37 Tetro Aurelius: lola 23:37 Tetro Aurelius: chodz tu 23:37 Tetro Aurelius: come here 23:37 Tetro Aurelius: or i kill u 23:37 Tetro Aurelius: come 23:37 Tetro Aurelius: kurwa 23:37 Tetro Aurelius: u cant tp me 23:37 Tetro Aurelius: u are rly idiot? 23:37 Tetro Aurelius: ok hunted 23:37 Lolative: k23:37 Tetro Aurelius: u will tp me 23:37 Tetro Aurelius: or not 23:38 Tetro Aurelius: ? 23:38 Lolative: Just say "please " 23:38 Tetro Aurelius: u lost now 23:38 Tetro Aurelius: 50 lvl 23:38 Tetro Aurelius: bye 23:38 Lolative: bye text z http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1227543 @tetro jestes oficjalnie zlolowany :cup: @wald ja to tylko skopiowalem z forum bo bylo to warte wedlug mie szczyt glupoty xD co do lolative to nie wiem mam nadzieje ze reportnela to |
Lepiej było wcisnąć ctrl+r niż dawać to na forum tibia.com. Są małe szanse, aby za tą romowę umieszczoną na forum Tetro~ mógł dostać bana.
@Topic Film mi się podobał. Dobrze mu tak :D |
xd
Nie znam dokładnie sytuacji na kyrze ale czy myrmidans nie mogliby połączyć się z gildią rhu inferno?
|
Ladne hity szly ;> Best i tak to:
18:40 Zylius: co ty kurwa robisz ged? 18:40 Anvisado: popierolilo cie sie moth 18:40 Zylius: mooth? 18:40 Moothonost: no stary wpadl mi na wrl i zlootowal mi g-arma i nie podizelil sie 18:40 Zylius: kurwa 18:40 Xolorian: You have left the guild. 18:40 Moothonost: ty bys sie nie w*****l ? |
giń tetro :P xDD hyhyh
|
Hehe frag ładny... 3 vs. 1 to wiadoma sprawa...
Ale i tak małe szansce żeby wygrali wojne z Tetrem i Shyan/Eon Aldarion B) Jak znam życie server stanie w miejscu i akcja bedzie się obracała wokół masslogów ;) Licze na wiecej filmów z tej wojny :p |
Oczywiście tetro wykazał sie uber pvp i chcial poczekac na pz lock skacząc po schodach... Gdyby troche pomyślał mogłby bez problemu uciec, no ale po tetrze nie można spodziewać się wielkich skoków IQ.
|
Filmik genialny, bo pokazuje jak naprawde się zachowuje Tetro. Aurelius w Rl jest wart tyle, co warta jest jego postać w tibi. xD
|
Cytuj:
|
Jak mi przykro... :( ^^ :baby: Padł za nic... tylko za to, że był pa, thiefem,
sharerem, noobem :). A już myślałem, że nasz Tetro- grubasek (lub jeden z jego ownerow) włączy "utana vid" i będzie próbował uciekać ni uhając się, ni vitając ^^. Mowiąc szczerze! Tetrowi mówimy wypad z Kyry! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |