![]() |
Prawdziwy Reportaz Tvn O Tibii
|
Co to jest??
to tylko link na google.vodeo [do filmu, który już wszyscy widzieli]i komentarze jakiś noobów co nie wiedzą jakie śa standardy grafiki w internecie i porównują Tibię z Cs-em |
Cytuj:
|
dlaczego pokazali Tibie z najgorszej strony? przeciez dzieki Tibi mozna latwo uczyc i szlifowac angielski poznawac ciekawych ludzi... niech sie odczepia od tibi gorzej maja komornicy xD bo nikt ich nielubi ich sie nieczepiacie nara respekt tvn (jaki respekt? xD )
|
Sorki was ale nie czesto sledze forum , a co do linka a jak mialem inaczej dac film jezeli nie linkiem?? myslisz??
Pozdro all no n@@bs |
Cytuj:
|
Re:
Noob ma wiele znaczen ;)
maxior to jest dla mni smiec ;) wszystkie film z google video czy jak tak sa dawane potem wlasnie na maxior ;) Jak dla mnie to temat moze zostac skasowany bo jest niepotrzebny :/ skoro cos takiego juz bylo ! (i to w nwes na glownej stronie) !! |
Cytuj:
Bronisz więc kolesi, którzy tam się wypowiadali. Wytłumacz mi więc jak można porównywać grę nie dość że za darmo ,w której mapka jest ogromna i nie można sobie co chwile zmienić grafiki która jest całkiem dobrato jeszcze zajmuje z 18mb z Cs, czyli grą który kosztuje może ze 100zł(oczywiście cena wraz z czasemm idze w dół) to jeszcze jest na może 3 płytach. |
|
o lol xD
niezle niezle :D
|
Cytat "Ja jestem knightem i walę z axa" zabija mnie za każdym razem, kiedy to oglądam :]
|
Zawsze tak jest, że Ci którzy w to nie grali są mądrzejsi. A do tego reportażu mogli by wziąść kogos typu Paladinka/Masakrator, bo wydaje mi sie, że odpowiedź w stylu "No yyy bo ja yy to ja jestem knajtem i ja y wale z axa" nie jest za mądra... A tak btw, to ciekawe czy ten koleś czasem ogląda to forum :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |