![]() |
Rebelie(Dość PA i innego badziewia na twoim świecie)
Za dużo Br ?? Swe ?? PA ?? albo innego badziewia .....
Na tym temacie piszcie jak sie pozbyć kogoś z servera albo kogo chcecie sie pozbyć:evul: Tutaj odbywa sie rekrutacja KLL-Kamikaze Low Lvls chętni będą tworzyć postacie na świecie gdzie trzeba zrobic (pożądek):p tak dokładnie to będą to sorce/druty na 8 lvlu lub troszke wyższym stworzymy w ten sposób stworzymy oddziały albo nawet armie gdy będzimy gotowi będziemy biernie atakować jednostki nieprzyjaciela aż do pożądanego skótku . Dlaczego 8 lvl sorce czy druty?? Bo żaden armor i skile nie powstrzyma wandów i rodów taką postać mozna zrobić w kilka chwil i być gotowym do akcji w przypadku zgonu jednego typa lub całego oddziału (wyższe lvlki będą sie podniecać że zabili 10 ludzi w minute -.-) takie straty mozna odrobic w pare minut a więc nie ma na co czekać w tym temacie zgłaszajcie ochotniczą słóżbe i chęć popekowania w duzych grupach :) Prosze nie zatruwać tego tematu postami nie wnoszącymi niczego nowego do tematu i nie wyśmiewać sie z mojej ortografi i gramatyki . I nie jestem rasistą czy kimś w tym rodzaju :P |
Dla sytuacji jaka zaistniala na arcanii 1000000x 8 lvlow to za malo...
|
Chodzcie do nas, dawno się z gfb nie wyżywałem.
|
Mi się pomysł podoba!Jestem ciekaw czy to wypali, jeśli tak, to moze sam się zwerbuje do takiej armii:p
Pisz w tym temacie czy ta armia 8 lvli naprawdę działa i chwal się jej fragami. |
łooł pomóz mi zabic Curtiisa 105rp :P z wanda co nie ? ;p dobry pomysł dobryy :P xDD
na powaznie ? WYJDZ |
pomysł jest dobry ale 8levce to wątpie żeby z rużdzkami dały rade, prędzej 15+ z kombo rużdzka+ gfb albo sdki
takie coś by sie przydało na julerze.... |
tyyy wez chodz na aldore i ubij mi eliego ! plx pxl ! !111 111
|
Pokaż mi chociarz jeden filmik, albo ss'a gdzie 10~ 8 lvli zabija przupuścmy 50 mastera(bez afk). Człowieku gdzie ty żyjesz ? Nawet jakby nie miał uhów to i tak zwieje-.-'
|
Cytuj:
Co innego zabijanie rp/ek...Ci to maja hp od cholery, ale nie ma rzecz niemozliwych ;) |
tak, swietne... zwlaszcza na mastera na 120+, to bedzie rekord w ilosci ludzi ubitych na hita:P
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=knur%F3w
Nudzilo mi sie :P Tak, wiem, to 46mb, ale czy nie warto?;) |
-.-
Ludzie -.- kto mówi ze sie bedziemy rzucać na 100 ms to wiadomo 2 gfb albo ue i po calej ludnosci my bysmy zalatwiali uh makerów i low i medium lvli a nawet knajtów na troche wyrzszych lvlach bo latwo takich zbloczyc po przecierz jak atakuje cie 20 ludzi to co robisz raczje s*******asz i nie patrzysz kto jaki ma lvl
|
Cytuj:
|
@Up:
Na 30lvl'u nie ma FE. |
Cytuj:
|
Taa... widzę świetlaną przyszłość tego planu. Na Isarce zróbcie yellowy/skulle na Bapupie to z chęcią się wyżyje waląc UE czy GFB... to nie ma szans
|
lol.... co??? to jakis kawal?? ja jestem w ukrytej kamerze?? ej koles ty myslisz czasem? a jak juz tak bardzo chcesz to cho na iridie :)
|
Cytuj:
Obecnie masz 295 życia, 695 many oraz 690 capacity" A na FE jest potrzebne 690 mana, więc chyba sie pomyliłeś. |
@Up:
No kruca.. co ta Tibia robi z czlowiekiem. A raczej brak Tibii od dluzszego czasu. Fakt, przyznaje sie do bledu.. sorry za zamieszanie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |