![]() |
Co to ma być ?!?!?
Normalnie super forum...
-Zalogowałem się. -Napisałem post, który pisałem z 20 minut. - Na końcu wyskoczyło, że nie jestem zalogowany i post diabli wzieli. Gratulations dla twórców forum. |
Cytuj:
Kto ci każe pisać notke odrazu na forum, możesz sobie spokojnie napisać w wordzie albo innym programie tekstowym póżniej wklejić ją dopiero na forum,i problemu nie będzie. |
Heh, ja nie wiem jak to forum się jeszcze trzyma, jak nie można nic powiedzieć złego o Tibi, bo od razu kasują temat. Ludzie, komuna minęła i jest wolność słowa. Mogę mówić sobie o tej grze, co mi się podoba. Na każdym forum tak jest, no ale widze, że to jest jakieś "specjalne" i "tylko dla fanatyków Tibi".
Spoko, pewnie zaraz Bana będę miał. Hehehe, GZ (Gratulationz). Noobs |
Cytuj:
|
Cytuj:
2) Skoro temat został skasowany, oznacza to, że jest już podobny na forum i wystarczy poszukac... 3) jak możesz oceniać forum po tym, że skasowali ci jeden temat... człowieku... |
Oho, wyraziłem swój pogląd, to powinniście to uszanować, a nie kasować temat. Było bez wulgaryzmów... A skąd wiesz, że jestem człowiekiem ? Bo tylko w Tibi da się nim grać ? A może jestem Elfem, krasnalem, orkiem, niziołkiem, gnomem albo minotaurem, goblinem itp...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To chyba normalne, że jak nic nie robisz, a jesteś zalogowany to cie wkońcu wyloguje.
A co ty sobie wyobrażasz, że zapomnisz wylogować się, komp bedzie włączony 2 dni i ciągle będziesz zalogowany ? |
Przepraszamy panicza, jutro forum zostanie usunięte z server'a. ;<
|
Jedynym celem tematu który założyłeś było udowadnianie jaka Tibia jest twoim zdaniem beznadziejna i przekonywanie nas że mamy spadac grać w Lineage/WoWa bo jak nie to jesteśmy jak to oryginalnie określiłeś 'Noobs' (nie ma to jak te amerykańskie wstawki, nie?). Taka dyskusja jest jałowa i bezproduktywna, było już kilka tematów poruszających ten temat i nie ma sensu zakładac kolejnego, zwłascza że nie wnosił on totalnie nic nowego.
|
Jeszcze zwroc uwage na nasze koneksje z radiem maryja i rydzykiem.
Nie podoba ci sie tibia. To nie graj. Inny graja, co ci do tego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |