![]() |
Liga Mistrzów. Aresenal czy Barcelona?
Otoz przeprowadzam sonde kto komu kibicuje :D
Wypowiadajcie sie w tym temacie i głosujcie to tyle :) Ja osobiscie jestem za barcelona uwielbiam patrzec na duet Eto'o-Ronaldinho :)) Zapraszam do glosowania |
BARCA !!!11 Lubie wiewióra, ogólnie barca rzadzi :)
|
Ja Kibicuje Barcelonie
Najbardziej lubie Ronaldihno BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! BARCA!!! |
nie no barca ofkorz :]
Ci co mowia ze ronaldinho i barca to leszcz albo farciarze nie znaja sie na pilce ;p ktoz gra piekniej niz barca ? :) |
Ja jestem za nikim ale zaglosowalem na barce poniewaz na 65% ona wygra, chociaz jak Arsenal zaszedl tak daleko pierwszy raz to pewnie da z siebie 150% i pokaze jak sie gra. To bedzie naprawde niezly mecz.
|
No jak narazie widze ze wszyscy glosuja na Barce :) Moje ZiOmy ale czyzby Arsenal byl taki slaby cos mi sie nie zdaje oni tez maja swietnych zawodnikow . Thierry Henry chocby ;)
|
ale zalozyles sonde dla kibicow :P a nie kto gorszy to lepszy ;] napewno ktos jeszcze wejdzie na arsenal zaglosuje
My nie mowimy ze arsenal jest cienki, ta druzyna rowniez potrafi pokazac klase gry w pilke |
Oczywiscie że Arsenal, bo nienawidze barcy!
|
Nie lubię obu tych zespołów. Ale zaznaczyłem Arsenal, bo mnie nie wkurza tak jak Barca. Jeszcze kilka lat temu nikt nie mówił o tym klubie, a teraz nagle tylu "fanów" się zrobiło. 99% z nich gdy skończy się dominacja tego zespołu oleje go. A pewnie wcześniej "kibicowali" Realowi :/. Ehhh... Żałosne. A Ronaldinho może jest dobry, ale jak widze ten jego gest po bramkach strzelonych to cieszę się, że nie gra w Realu (któremu kibicuję).
|
zalew jedno(kilku)sezonowych kibiców barcelony przyprawia mnie o dreszcze;o haha
oczywiście że Arsenal |
Barca F.C.
|
Nigdy nie lubialem Barcelony... bez Roniego bylaby niczym.
Arsenal! |
Cytuj:
|
Jurand z Bogdańca8o
|
Cytuj:
Stawiam na Barce,przyznam jednak że Barca ,Arsenal,Newcastle to 3 kluby którym tak naprawde kibicuje. |
Arsenal !!
Badzmy szczerzy jesli sie wykluczy roniego tak jak to sie udalo milanowi w 1 spotakniu to barca jest przecietna europejska druzyna w arsenalu jest maestro nr.14 ;) jezeli roniego sie wykluczy to po barsie ps :witam wszystkich falszywych kibicow barcy real zbrzydl?? ahahaha |
A ja jestem tak hardcorowy, ze postawie stowke na Barce :D
|
Choć od zawsze kibicuje Realowi to obiektywnie oceniając gre obu zespołów stawiam na zwyciestwo Barcy.
|
@up
Pytanie brzmi komu kibicujesz, a nie kto wygra. @topic Nie lubię drużyn opierających się na jednym zawodniku. Będę za Arsenalem. |
@up
A Arsenal opiera sie na Henrym. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |