![]() |
Tomby
Mam pytanie....moze ktos mi napisac co sie znajduje w tej tombie na lewo od ankh na tym polwyspie? (na 1 poziomie ) i w tej po drugiej stronie na prawo od ankh przy bramach miasta ? z gory wielkie dzieki Jakie potwory ..... !
|
Re:
Potwory ? Chyba na 100% potwory :/ ale lepij sam sprawdz xD
|
Omg.... chodzi mi jakie sa tam moby -.-
|
|
Tomb na półwyspie
Ne -1 w tym tombie nie ma nic (podobnie na -2 i chyba nawet -3) dopiero na -4 mozesz znaleść jako takie potworki (skeletony, larvy, snake , ghoule i scarab) na -5 jest dosc fajny exp ( crypt samblery, mumie, scaraby, ghule) :P
|
Polecam ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509 Masz w nim pozwiedzane wszystkie expowiska, w tym tomby. Najlepiej samemu ocenić, czy warto tam chodzić. Na forum będą różne opinie, a tak zobaczysz sam i ocenisz czy Ci się tam będzie opłacać ;). Pozdro, LK~ |
powiem ci szczeze ze to jeden z leprzych tąbów
dobry exp dla lvl-i od 20 do 40 za teleport niewlazilem i tobie tez nieradze chyba ze jestes lvl 50+ w tar tąbie spotkalem za tp Behemothy i od tego czasu tam niewlaze :P |
Cytuj:
*tar tombie.... |
Żeby nie robić nowego tematu, sam się tez zapytam czy 37ek ze skilami 75/75, w jakim tombie bym wyrabiał z 25k/h, ale żeby się zwracało za uhy??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |