![]() |
1. Jak robisz FAKE to niedawaj linków tylko normalne zdięcia
2. Jeśli korzystałeś z OTS'a to już niejest FAKE. |
KoRdIaN's ADVENTURE
po pierwsze, to nie we wsszystkich kozystalem z otsa ^^...
na przyklad na szatanie i sarenkach i studni nie :P a co ci da jak wkleje w tagi IMG skoro i tak jest to wyłączone ^^? |
Ots X( co za nooby tu sa ots m editor uzyc do "faka" to zmienia go w glu***
fabula do kitu ( super hero ratuje swiat z pomocom orcow) beznadzieja najpierw w clowieka za 100 z exori vis potem w jelenia za 15 z exori mort nawet sie nie wypowiem co mysle o otsmap editor ale ots to 0/99999999999999999999999999999999999 a masz prawa autorskie od nadrilla na szatana co wali 666 czy plagiat ??B) |
plagiat?
plagiat? jaki plagiat?? :P Fakt, tamten fake podal mi pomysl na ten kawalek, ale człowieku :P 666 i szatan to publicznie znane kombinacje xD (znalazł sie ten co broni praw szatana :D Szatanista jeden :P )
i nie ots map editor tylko ots (a moze wlasnie o to ci chodzi, ze mappe robilem o-m-e?) a moze by tak ktos pozytywa dał?pomysl ze sie troche nameczylem :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
:P a moze ocenke wrzucisz? |
Cytuj:
|
Stracilem 10 min na patrznei na ten szit.
Łazi koleś po otsowym carlin.Beznadzieja. Ots cie kompromituje. Głupie texty na poziomie siedmio latka.|I głupie znaczki po kazdej wypowiedzi.N/c o/10 |
fabuła Dziwna
grafika OTS krajobraz zapożyczony z prawdziwej tibi i stare grafy nie chce oceniać |
fabła?
Nie umiecie czytać? To jest PROLOG bez fabuły. A fabułe mogę wam zdradzić ;P przynajmniej część ;P
KoRdIaN pojawia się w świątyni* KoRdIaN dowiaduje sie gdzie jest ** KoRdIaN spotyka szatana *** KoRdIaN opanowuje technike polowania**** oraz zaczyna rozumieć o co chodzi KoRdIaN dowiaduje sie od gadadliwego Orshabaala co sie stalo ***** KoRdIaN spotyka sojusznice ORC'i i otrzymuje jednego z nich do pomocy****** KoRdIaN wyrusza za miasto na spotkanie z GM, lecz jeszcze tego nie wie (chodzi o moment kiedy wyrusza <ten z npc z otsa :P>) :P KoRdIaN zostaje przeniesiony w świat prawdziwego fake (chodzi o NIE-OTS) gdzie czeka go wiele przygód :P Aby wyszła następna część (tzn. część 1 potrzeba obsady 6 osób, w tym 2 odgrywają ważną rolę i giną w cz. 3 :P) a co do fabuły całego Fake to jest zapisana i wydaje mi się, że dobra. Dosyć długo nad nią siedziałem. A teraz objaśnienia "gwiazdek" * - Wiele moich kumpli, dla m.in. których wogóle nie ma pojęcia co to Tibia. Właśnie dla nich jest ten prolog ** - także dla kumpli, żeby wiedzieli że jak sie raz zacznie pykać w tibie to ona wciąąąąąga :P *** - Poznajemy jednego z głównych wrogów KoRdIaNa. Jednak nie jest on tym najsilniejszym xD **** - ważny element, później w trakcie historii będzie on bardzo zauważalny :P ***** - myślę że element potrzebny aby istniała część pierwsza, druga a co zatym idzie i 3, 4, 5 itd... ****** - myślę, że doda to ćut dramaturgi temu fakowi :P Pooozdro i ZGŁASZAĆ OBSADĘ :( plzzz ;( jak dacie obsade bedzie część pierwsza, jak będzie część 1 to zobaczycie ze ten fake jest coś waaart :P 8o 8o 8o 8o 8o. |
*******Kordian zapada w sen zimowy i niewraca a my sie cieszymy
|
jestes zalosny ots uzywac ......
super bohater co ratuje swiat -do kitu a co do rol mam pytanie czy mozesz zrobic taka postac co na 1 hit zabije tego ots/fake/***** i fake sie nie odrodzi? jak tak to sie pisze na nia sojusz z orcami damaturgi ciekawe Edit: przepraszam w 1 poscie zapomnialem powiedziec 1 rzeczy co to za krew ?!?!?! paint +Ots +fabula do kitu = prosze o propozycjie o to co bedzie po "=" |
Autor- Dostaniesz 9 Punktów karnych ^^ (czy jak to się nazywało)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |