![]() |
BLESSING trace po śmierci a PROMOTION????
wlaśnie bylem bardzo bilski kupienia pacca ale teraz mam wątpliwości bo Blessing (z innych postów wyczytałem ze po śmierci przepada) zmniejasza ilosc traconego exp podczas deda o 1% a PROMOCJA (koszt 20k) - niweluje 3% traconego expa i inne pierdoły - czy tylko jednorazowo aż do deda czy na okres PACCA? jeżeli jednorazowo to co trace po DEAD???
PS: DLACZEGO NIE ODPOWIADACIE NA: http://www.tibia.pl/thread.php?threa...1bc98b0e134ae3 X( PS2: UŻYWAŁEM OPCJI SZUKAJ @down KU...... X( nadal mi nie powiedzieliście czy trace promocje po DEAD ... dla mnie odpowiedz musi byc jasna typu: PROMOCJI NIE TRACISZ PO DEAD!!!! jasne..... no a pozatym @co do mojego PS: to odpowiadac na ten post o motlsie ale to już.... 8) |
Jak masz promocję to ją tracisz jak tracisz pacc'a i jak pacc'a kupujesz to promocje masz zpowrotem. Po śmierci tracisz blessing. Ale promocja nie daje tylko tej niwelacji expa, niweluje też spadek skilli o ileś procent, wzrasta szybciej mana i hp i masz ładny tytuł i fajny czar. I również można mieć promocję i kupić blessing. Wtedy niwelacja expa się dodaje i tracisz jeszcze mniej.
|
Nie, jesli masz promocje to nie tracisz jej po smierci.
Nie wiem czy zobaczysz ta odpowiedz bo wlasnie daje ci bana za: -glupote, -klamstwo - napisales ze szukales i nie znalazles nic o MOTLS tymczasem jest na forum temat na 2 strony, z mapami i z wieloma informacjami na ten temat, jak miales watpliwosci mogles tam zapytac zamiast nowy temat zakladac. -wulgaryzmy oraz jezyk - odnosisz sie do userow z gory, mowisz im co maja robic dla ciebie i jeszcze ich obrazasz wulgaryzmami Wystarczy tych powodow na bana. Zegnamy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |