![]() |
Przysłowia Tibijskie
Zamieszcajxcie w tym temacie swoje wymyślone przysłowia lub przekrecone: np.: Też wrzucę swoje 3 gp(To nie jest moje!!)
Szewc bez bohów chodzi Zamniejił stryjek axa na kijek |
Niebądź Pk'a , bo cie zabija i stracisz expaa. xD
Dziwny temat O.o Ja kiedys wymyslalem piosenki o tibi xD Nie bądź noobem , kup b-robe :) Lepsze 50 platynek w garsci niz crystal coins na dachu. (Nierozumiesz? przeczytaj pare razy to moze sczaisz:P) |
Utevo lux, czarymary twoj stary.
|
^^
komu w droge temu bohy :P
|
Gdyby paladynka nie skakała, toby speara nie złamała.
Kto pod kim fieldy kładzie, ten sam w nie wpada. Jak kuba GMowi, tak GM kubie. < to nie moje |
Wszystko dobre co się dedem nie kończy.
Gdzie noobów sześć, tam nie ma gdzie expić. Nie taki demon zły jak o nim mówią. Ile uhów druid nie zrobi, tylu knight nie będzie miał. |
;) Być GM-em kazdy moze, troche lepiej, lub troche gorzej. <----moje dzielo.
|
muehehe ;-)
Kto rano wstaj wolny cave dostaje :-) |
Cytuj:
Kto mi kase daje, temu Pan BuG oddaje |
Gdyby kozka nie fikala to by hunta nie zlapala:p
|
Szczyt głupoty: wywalić ostatnie 50 many na utamo vite...
Kto rano wstaje temu tibia wolne tomby daje... Oba NIE są moje :D |
Gdzie dwóch się bije, tam THIEF korzysta.
|
Moje Przyslowie :P
Utani Gran Hur, Teraz Przelece Kazdy Mur!
Tanie Manaski są dobre bo są dobre i tanie :P Dobry Manas Niejest Zły. Niema 100 platynek co by na crysal nie wyszły :P Hehehe troche bez sensu ale co tam :P |
Kto sprzedaje Flaski ten ma gratis 2 Manaski
Pomyśl o tym Pedale, gdy wyrzucasz Viale Vial=Flask=5 gp =d |
Jak sie tibijczyk spieszy to sie PK cieszy
Jestes glupi jak steel boot Kazdy jest GM'em swego losu Zapomnial high lvl jak noobem byl Jeden PK wojny nie czyni Do wesela sie odrobi (lvl) Exiva'jcie a znajdziecie Jak cos jeszcze wymysle to dopisze :D |
Gdzie noob nie może tam protekta pośle <--- z a j e b i s t e :P
Ciekawośc to pierwsyz stopien do deda Kto sie protektem zastawia na śmiech sie wystawia Jak trwoga to do prota Strzeżonego backpack uhów strzeże Darowanemu free itemowi w zęby sie nie zagląda xD Nooby dokazują gdy PK nie czują Gdyby kózka nie skakała to by hunta nie złapała <--- haha nie moje ale chyba najbardziej mi sie podobaxD śmiałem sie ze 3 minuty :P Głodnemu fri itan na myśli Gdzie Pk leją tam nooby lecą <xD haha> Komu w droge temy fire field pod noge Kto raz dednie, na przyszłość uważa Moge więcej wymyśleć jak chcecie xD |
gdy BR kupa i Herkules d***
|
hehehe wiem ze kiedys na pewno byl taki temat ale dobra...
moje ulubione przyslowie to "Dobry noob to martwy noob" :p |
Hehe fajne psysłowia
Moje kolejne propozycje:
Hacker Hackerowi Chara Nie Zhackuje Jesli trafisz miedzy br musisz gadac tak jak oni Pker Pkerowi wilkiem Nie czas żałować run gdy najazd orków Co ma Rotworm do depota? |
Nie taki straszny Power Abuser jak go malują.
Gdzie macrowcow sześć tam nie ma co jesć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |