![]() |
orgh!
Jakie to jest tej?10 na 10? Wszystko za małe.Armory legi i inne tego typu do chrzanu.Cieniowanie dupne.Jedynie moze sie podobać ten stary miecz, ew.gladius i te skrzydła(husaria :P) No nic...może jednak odpuść sobie sprity, albo pocwicz i nie pokazuj prac na forum dopóki nie dojdziesz do perfekcji. |
Bo to nie ma być dla krowy tylko dla człowieka :D
|
Zawsze wykorzystuj całą daną ci przestrzeń na zrobienie sprajta.
|
Poczytasz troche poradnikow i troche sie postarasz to zaloze sie ze beda lepsze ; P
|
Wybacz ale to jest poprostu brzydkie ;[ żółty to nie złoty! I zamało kontrastu... ble ;/
|
Grafiki frajerskie i do tego jeszcze masz podobny nick do mnie ;p
|
eee
Zdjecia nawed ladne.
Powie mi ktos jak sie cieniuje ? Bo mi to kiedys kuzyn wyjascial ale tyle co z tego zapamietlalem to chyba pohotoshop ;p |
;(
Ch'ujowe wogule na tym forum s chujowe grafiki wejdzcie se na http://tibia.de i tam w forum i se poszukajcie, tam to ludzie wymiataja a nie narysuja se w paincie i maja podniete...JA JESTEM ZA "STOP DZIECIOM NEOSTRADY" jak czasami ogladam te bazgroly to mi sie az plakac che.X( X( X( X(
|
Up:
Ciekawe jak ty rysujesz mistrzu -.^ I ty myślisz że tak łatwo rysować jak Jackiew , Eloryn , komaster czy Farmero Myślisz że to pare kresek ?? wiem że mam słabe sprity ale czego ty Ku** chcesz ? żeby wszyscy rysowali jak ludzie rysujący od paru lat?? Myślisz że ci najlepsi zaczynali odrazu tak jak teraz rysują ? Edit: I naucz się pisać :p |
co nie zmienia faktu ze grafy sa straszne ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |