![]() |
Problem z gra Gothic II
;( Wszyscy wiemy jaka wspaniala gra jest Gothic II.
Otóz to. Wiem to i ja, lecz nie moge sobie w nia pograc Cos spiepszylem i tera ani we wte ani we wte. Wic przechodze do rzeczy. Gothica najpierw usunolem, a pozniej chcac zainstalowac wyskakiwala mi wiadomosc Gothic II zostal "pomyslnie" usuniety. Wszystko spoko, probuje zainstalowac znowu a tu to samo. Partrze w panelu sterowania,dodaj/usun programy a tam informacja jedynie "Gothic II". Probuje usanac ale ona ciagle jest. Nie ma rozmiaru pliku ani niczego. Mam Windowsa XP, Profesional Edition (czy jakos tak;) ). Napewno spelnia moj komputer wymagania gry. Wiec jesli ktos moze mi pomoc, to bym byl bardzo wdzieczny. Z gory Thx! |
w panelu sterowania dodaj\usun programy jest tylko ikona gry a tak naprawde jej niema ;]:P
zainstaluj gre ponownie po instalacji wszytsko powinno dzialac jak beda jakies problemy to pisz xardas jest mocny :p :p |
I nic z tego.
A czy jak zforumatuje kompa to bede musial Windowsa od nowa instalowac??? |
Cytuj:
Wg mnie problem tkwi w smietniku w rejestrze - znajdz jakis program do czyszczenia tegoz, a potem powinno byc ok. |
A czy nie da sie tego jakos inaczej zrobic???
Np odnalezc tego "smiecia"???? Prosze pomuzcie bo mnie taka chec na Gothica zlapala ze nie wytrzymam :p |
1 sprawdz czy plyta nie jest uszkodzona
jesli jest jakas duza rysa to sobie w to niepograsz chyba ze ja ci dam link i se sciagniesz z netu ;]:cup: "kto muwi ze xardas ma moc ;p" |
Z plyta jest all ok.
Wczoraj dla pewnosci kupilem orginalke, i byla tylko raz wyjmowana z pudelka. Wiec plx help;( ;( ;( |
ja tez mialem problemy z ta gra takie same jak twoje....poczekalem tydzien i sie dalo zainstalowac
|
Ja czekam z miesiac, i dlatego zalozylem ten temat.
Bardzo prosze o pomoc.:baby: :baby: :baby: |
poprostu sciagnij program do czyszczenia rejestry np. reg cleaner . Na 70% pomoze
|
Skad go sciagnac???
|
www.google.pl <- tu bedziesz mial wszystko
|
@UP
Pod jakim haslem szukac??? Jeja, przez te zamartwianie sie ze nie moge grac, odbija mi.:baby: |
JA tez
ja tez mam problem instaluje gothic (BEST GAME) i jak mam 86% instalaci wyskakuje mi bład ze nie moze sie udac transfer pliku "data4" CZEMU PLZ POMOCY !!:confused:
|
@UP
Mialem to samo. Pozyczylem od kumpla plytke i sie dalo zainstalowac. Z mojej nie szlo. :/ |
Thx
dzeki za pomoc przeszedło gothica 4x gothica II 5x a gothica "NC" 2x ale to dla mnie wciąż zamało :p czekam na 3 :D i zycze tobie rowniez szybkiego zaczecia gry jeszcze raz THX
|
Pod jakim haslem szukac w googlach???
Plx odp. |
www.google.pl + magiczne hasło "reg cleaner". Tak trudno na to wpaść ?
|
@UP
Thx. Moze i latwo :D |
http://www.komputerswiat.pl/download...d.asp?sid=1739
tam się naciska ściągnij plik i już .... nie wiele pomogłem ale jest :) :) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |