![]() |
[Mass sd] Noob char's atack Arcania WMV.(Rehost)
Witam, chciałbym przedstawić drugą część filmiku "Noob char Power Show" Pierwsza ukazała się w grudniu poprzedniego roku ;) Na filmiku zobaczymy dość spore lvlki zabijane przez byłych uh-sd makerów w okolicach 20 lvl. (Rehost)
Oto linki: http://www.youtube.com/watch?v=5WTWe0idZ5Y Film z roku 2005/2006 :P Zapraszam do ogladania i komentowania |
AGRR bym se oglądnom... ale cuś rapidshare denerwuje i sie nie ściąga....
|
Gratz!!!!!!!!!!!!
BARDZO ŁADNY filmik,lol nie moge napisać "Zaje****isty" jeszcze raz GRATZ! za zabicie kolesi :) POLECAM
|
Nice ^.-
Szkoda ze ten 110 ms nie padl :| |
Rehost :P
Ktos moze wzucic na coś innego :>? Megaupload albo cos takiego :D? Toz RapidShare to shitt xD
|
i to ku*wa rozumiem xD nice NICE very nice xDDD ;]]
|
Własnie zamieszczam na magaupload, tylko troche to potrwa- słaby internet, jakaś godzinka i już będzie link ;)
Dziękuje za komenty i Pozdrawiam |
Omfg
Hyhyh poprostu fajny film xD
|
Bardzo ładny filmik :) Ładna oprawa i muza bardzo dobrze zgrana :) Chociaż kawałki mogły być lepiej dobrane ;) Czy ten pierwszy kawałek to jakiś song Metaliki ? :P
|
HAUAHUAuauhaua :):)
AHUAHuAHUhauHAuahu Normlanie teraz zauwazylem ze "Mag Uksz" Pada 2razy huAHuahuahauhauahauhau WIelkie Gratz!
HAuahuahuahauau Normalnie nie moge xD |
Człowieku! w.y.m.i.o.t. !! To jest bananiste ;)
Ten filmik jest piękny :) |
Dobrze wam idzie :) ladny filmik pierwszy tez mi sie podobal, gl w dalszych dzialaniach
|
Pierwszy film był świetny a ten jeszcze lepszy. Znakomita muza, pasuje idealnie a pozatym cały czas akcja!! Jeden z najlepszych filmików wmv. jakie widziałem! Naprawde Polecam!
Chłopaki róbcie tego więcej !! |
Swietny film, gratuluje lotu. Kreć wiecej bo idzie Ci to super, i ciesze sie ze nie jestem na twoim servie ... niechcialbym pasc w ten sposob. xD
|
No niezle ;) Widze sporo pozytywnych komentarzy xD To rozumiem.. A co do tego ms'a 109~ ktory nie padl to to jeszcze nie jest zakonczona kwestia ;D Jeszcze go dopadniemy!
Hail Era Zero! ;D |
;d
Hehe ładny filmik... tylko szkoda , że mi ziomka ubiliscie :D no nic takie sa reguły pkingu :D
|
Hail Cieszyniaki :)
Thats how we do it ;)
|
Najs :D Panowie more actions tylko nie na mnie xD
Drath pzdr dla Ciebie ziomm :D Wymiatacie ;] |
LOL swietny filmik. More plax
|
super filmik.... z mojego servera.... zabiliscie 2-3 znajomych ale trudno.... film zaje***** :D:D kreccie nastepny:D:D :] :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |