![]() |
First demon
Film zawiera wiele watkow najwazniejszym z nich (Przynajmniej takie bylo zalozenie) jest proba blokniecia demona(Na moim lvlu nazywa sie to próbą :D ) Mozecie tam tez zobaczyc sposob na dosc szybkie expienie ktore przy odrobinie szczescia sie zwróci no i oczywiscie jezeli nikt wam sie nie wpie....oli i nie bedzie twierdzil ze to on ma racje. Spojrzcie na zachowanie KOrnik immortal - to jest czlowiek z "najlepszej" gildii na refugii zrzeszajacej "najlepszych" graczy z serwera Wiec zobaczcie jak sie zachowuja Ci "lepsi"
No i ostatnim watkiem filmu jest to ze zagralem ostatni raz na moim ukochanym nicku bo dzien pozniej dostalem namelocka ;( W sumie najwazniejsze jest na poczatku potem to juz uzeranie sie z ww czlowiekiem. Dla tych ktorzy zamierzaja film obejrzec do konca - Nie jestem na black liscie cierpliwi moga sprawdzic ;) http://rapidshare.de/files/20524801/herodemon.rec.html Rehost dla Sebcia:D http://www.megaupload.com/?d=9O3XWN6C edit: sory za LH :( |
Fajny filmik :) podoboło mi sie z parcelami jak demon je odsunol a knight wpadl 8o
|
Grunt to sie nie spieszyc :D Nie no chcialem miec pewnosc czy sa przygotowani nie afkuja nie otwieraja plecakow nie dlubia w nosie etc :D W koncu mam tylko 815 hp :P
|
Żal tego LH... zaraz na początku wyłączyłem i wyrzuciłem... ciężko grać uczciwie aby potem mieć większą satysfakcje?
|
@topic
Jak bedziesz kręcił filmik to włącz utevo lux Zmieniłem zdanie o niektoych członkach nactions noob plz? Kornik i nie pisze sie "plx" -.- |
@okonius
Jak sie kradnie loota innym to czego od nas wymagasz -.- ? I nie oczerniaj Naction. Btw. Ładny name lock nie :P ? |
Cytuj:
Dwa bede oczernial naction bo z tego co widze to od zaj...nia tam noobow Trzy nic nikomu nie ukradlem nie potrzebuje ludzi okradac i se wierz w jakies bajki jak Ci sie chce nie mam zamiaru sie z Toba klocic i nic CI udawadniac wy po prostu zawsze bedziecie lepsi bo macie lvl(Moze nie mowie teraz akurat o Tobie ale o duzej czesci naction) A jak masz jakis problem to napisz do mnie jak bede online a nie Tu |
Bede pisal K*rwa tu bo piszesz to na forum tibia.pl
A Naction nigdy nie znales i nie poznasz -.- Takze sie o nas nie wypowiadaj, to ze masz z kornikiem na pienku nie znaczy ze z cala gildia. I dobrze wiesz o tym ze MY jestesmy w porzadku a jesli ktos zachwouje sie zle to bardzo szybko nie jest jednym z nas -.- |
Ale Kornik byl nie wporzadku... i jest jednym z was i zaloze sie ze nim zostanie ...
A nie mowie tylko o nim chcesz to Ci moge wymiec o kim i za co mam zle zdanie choc wiem ze niewiele Cie to obchodzi po prostu miej swiadomosc tego ze nie chodzi mi tylko o Kornika ale on po prostu jest wybitnym zjawiskiem i nie uogolniam nie mowie o calej gildii bo z wieloma osobami z naction mialem stycznosc i mam o nich jak najlepsze zdanie. Pozdrawiam. |
Cytuj:
To po jakiego grzyba taka szopka -.- ? |
Nie mialem tu na mysli calej gildii a mozna to tak odebrac ale miedzy innymi tacy jak on pracuja na opinie gildii w jakims sensie ludzie beda patrzec na Ciebie przez pryzmat tego jak on sie zachowuje,wejdziesz na jakiegos expa ktos spojrzy na Ciebie "Oho z nactions uwazaj na loota/ moga byc problemy", Moj kumpel z gildii mial z nim takze przejscia gdy ten chcial mu ukrasc loota z guardow i to calkiem niedawno +- miesiac temu nie wiem czy byl on wtedy w naction, ale wydaje mi sie ze nie uwzial on sie na mnie i moich znajomych i tego typu akcje odwala takze wobec innych nie znanych mi ludzi A musisz przyznac mi racje ze jego zachowanie na hero nie bylo wporzadku.
|
Z tego co wiem od dawna macie ze soba na pienku, nie wnikam w to.
Chodzi mi tylko o to zebys nie ocenial calej gildi zle przez to ze maz zatarcie z kornikiem, Naction jest w porzadku, bo ja tego porzadku pilnuje :) |
Wiesz tam nas bylo trzech i z mojej perspektywy kolesie wbili nam na expa i pozniej uniemozliwili spokojna gre.Film jest dowodem wiec wez sie troche za ten porzadek bo akurat ja nie mialem z nikim na pienku.Filmiki beda systematycznie robione no i sie okaze co wskorales.Chcecie byc szanowani szanujcie innych.Bo teksty tak jak na tym filmie ze juz tu nie expimy bo kolo z wyzszym lvlem tu rzadzi doprowadzaja mnie do bialej .... Edron hero cave nie jest wasza wlasnoscia.
|
Filmy niestety nie moge obejrzec bo mam locka na rapida -.-
I nie wmawiaj mi ze ja uwazam ze hero cave jest nasza wlasnoascia i nie mow mi ze ku*wa nie szuanujemy innych-.- bo ja zawsze tego od swoich wymagam, jak jest miedzy kornikiem a reszta nie wnikam, ja kornikowi ufam znam go dlugo a jescze mnie nie zawiodl a chyba o to chodzi w gildi -.- I nie pierd***** glupot o szacunku bo jego zawsze okazujemy -.- to ze masz takich kolegow ktorzy jak kornik powiedizal kradna lootbagi to twoja sprawa nie nasza |
Po pierwsze ja tego czlowieka pierwszy raz spotkalem i recze ze z Milka tez wczesniej kontaktu nie mial wiec nie wiem kto tu pier.. glupoty ale to na pewno nie jestesmy my i my nikomu nic nie ukradlismy wierz dalej temu idiocie i mieszaj z blotem wszystkich ktorzy beda mieli cos do twojej perfekcyjnej gildii to daleko zajdziesz u mnie to juz macie piekna opinie skoro twierdzisz ze pilnujesz porzadku w gildii to Twoim zadaniem powinno byc teraz wykopanie Kornika no i sie okaze jak tego porzadku pilnujesz ja z niecierpliwoscia czekam na efekty Twojego trzymania porzadku a lootbagi to on kradnie bo jeden z czlonkow mojej gildi mi sie na niego kiedys zalil wiec prosze Cie bo to co tutaj odstawiasz to jest zal.pl on CI powiedzial i Ty mu wierzysz pfff My mamy film niezbity dowod i mysle ze prawdziwy obiektywny lider powinien brac tylko takie niezbite dowody pod uwage ... Heh ale co ja tam wiem marny 50 lvl Wy i tak wszyscy wiecie lepiej i jestescie lepsi. O Tobie mialem dobre zdanie ale strasznie wytrwale pracujesz na to zebym je zmienil i w sumie tez co sobie pomysla uzytkownicy forum ja zostaje na tym filmiku wraz z moimi znajomymi w sumie potraktowany bardzo zle i to za sprawa jednego z czlonkow Twojej gildii ktory nie dosc ze na filmiku klamie , ze jestem na black liscie i ten oto klamiacy Kornik mowi CI ze to za to ze kiedys mu lootbaga ukradlem i nagle cala polska zaczyna wierzyc temu imbecylowi i ja jestem ten zly i to mnie wszyscy chcemy wychowac i ukarac. Prosze Cie czlowieku nie rob z siebie posmiewiska na forum publicznym tylko wez sie faktycznie za ta gildie bo TO liderowanie CI nie wychodzi a jezeli nie zamierzasz nic z tym zrobic to po prostu dajmy sobie spokoj daj ludziom sciagnac sobie film, obejrzec go i juz nie spamujmy tego forum bo z takim podejsciem to zmierzamy do nikad.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
A co do tego Nie oceniam calej Twojej gildii Tylko mowie ze ładną opinie sobie robicie(No w koncu kto wyrabia gildii opinie jak nie jej czlonkowie a on takowym jest). A co do tego porzadku to wlasnie bol polega na tym ze TY go nie pilnujesz , no bo niby jak?? Robia co chca a Ty ich bronisz. Czy porzadek Twoim zdaniem polega na tym ze sami sobie nie wchodzicie na expowiska?? A moze tak dla odmiany zacznijcie tez szanowac ludzi z poza gildii i w sferze poza-gildiowej tez tego porzadku pilnuj bo tu masz w tym filmie wypisane czarno na bialym jak ten porzadek ,ktory Ty sie zarzekasz ze pilnujesz, w rzeczywistosci wyglada. |
Cytuj:
ale to juz inna historia.A jak szacunek okazujecie to widac na filmie.Specjalnie dla ciebie bedzie rehost zeby nie bylo ze nie mozesz obejrzec chyba ze na wszystkie servery masz locka ;( |
Nie mowcie mi ze moja gildia wbija sie na expowiska bo tak nie jest -.-
a jesli tak jest to dlaczego nikt mi o tym nie napisze, ludzie ktorzy maja troche szarych komorek pisza do mnie jak cos jest nie tak a ja wyciagam konsekwecje jkbyscie wtedy napisali ze kornik robi cos nie tak to bylby spokoj -.- pozatym nie mowcie mi ze zle lideruje bo jak do tad wszystkim sie podoba a regulu sa sztywne. Jak mi kornik mowi ze acie od dawna na pienku bo zajebales mu lootbag, to co mam mu nie uwierzyc ? -.- Mam nie wierzyc swoim czlonkom gildi ? Obejrzalem w koncu ten film i teraz wiem jak bylo :) Coprawda kiedy kornik wszedl na expowiko was tam nie bylo, ale jego pozniejsze zachowanie jest conajmniej nieodpowiednie -.- Przepraszam za jego zachowanie, wyciagne za to konsekwencje. |
Cytuj:
No i od razu milo sie zrobilo :) O ile pamietasz gadalismy ze soba na tibii i tez byla pelna kulturka.Fakt nie bylo nas tam jak twoi kumple weszli ale stac we trzech na respie 1,2,3 hero i czekac to zarabisty waste of time.Lezaly tam ciala wiec oczywiste ze ktos tam expi. No ale nvm mysle ze twoj ostatni post zalatwil sprawe.Pozdro |
Przede wszystkim Ciebie wtedy online nie bylo tak na pewno bysmy napisali.
Dobra sprawa wyjasniona nie ma wiecej o czym mowic. Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |