![]() |
Miejsce dla Druidów
Wiem że wszystkie profesje sa pomieszne na całym świecie ale niewiem czy są , ale według mnie powinny być takie miejsca (wyspy) np. tylko dal Druidów albo sorcerów , gdzie wejść mogą tylko te profesje i mozna tam pogadac o tej profesji albo kupic stosowne czry , różdzki .
Byłby też taki szef wyspy (albo danej profesji) i jego zastępca !!! Proszę o odpowiedź !!! :confused: Jest takie miejsce ??? :confused: |
pozbieraj klocki z piaskownicy i lec na kolacje.
|
jest, w paccmanie albo super mario
|
@Vil
to bylo "zabieraj swoje zabawki i won z naszej piaskownicy" =) szanuj modka swego :D @offtop Powiem jak obecny papież "Pozdrawiam was ciule" :P (nie ublizajac nikomu oczywiscie) @topic www.tibia.pl mapki plain of havoc (gut?) pkt xx = wyspa mgiel , zwana wyspa druidow, gdyz tylko druidzi moga sie tam dostac przez teleport . . . dawniej bez potworow obecnie respi sie tam ferfang => boss(?) monkow (wyglad monka) czasem zmienia wyglad na war wolfa, przyzywa war wolfy. @offtop prawie jak reklama POPa "do widzenia państwu" |
@up
Ferfang jest tylko dla druidow? A ja o ile sie nie myle to widzialem jak kina go bil na jednym z filmikow. :p Jak sie myle to mnie poprawcie. :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |