![]() |
1-ręczna czy 2?
Mam pytanie jestem knightem:
Lev:15 Skille:44/41 Magic:3 Chcę iść na Dwarf Soldier ale niewiem jaką broń wziać. Czy wziąc Dragon Hammer(atk:32 def:20)1 ręczna + Dwarven Shield(arm:24) Czy WarHamer(atk:45 def:10)2 ręczna Co mam wziąc? Ps:(Mam P-set,dark helmet i Leather Boots) |
Najlepiej potrenuj skille, ale jesli chcesz koniecznie isc to wez dh i ds.
|
potren jeszcze :) z takimi skillami to mi sie cos niewidzi expienie na soldkach ;p takie minimum na nie to chyba 55 (popraw ktos jak sie myle) i wez d hammera + shield bo z wh za duze hity na tobie beda siadac
|
OK Welkie thx za szybką odpowieć zastosuje się i potrenie(chyba)
ALe jescze raz THX |
Dwarven shield ma 26 def
Cytuj:
A, skille masz całkiem spoko. |
@up
pozwole sobie powiedziec ][_, |\/| /\ ([]) 1 kamikaze ? 2 pojdziesz za nim i wezmiesz loot z trupa ? (jak juz uzyje ihy) po 24 knighcie z 4 mag. spodziewalbym sie czegos wiecej. . . nawet jesli nie podales skilli |
Cytuj:
PODNIECIŁES SIĘ?! |
Cytuj:
Ps: KUZUNA ZARAZ SKOPIE PO MORDZIE TAK ŻE BĘDZIE PRZEPRASZAŁ NA KOLANACH :D |
up
taka scieme to kazdy moze cis Topic; TRENUJ, TRENUJ ,TRENUJ do 50/50 a potem mozesz spokojnie chodzic na nie bez ih. |
Jesli niewierz jak było to sie nie odzywaj idioto
|
Modków proszę o zamknięcie tego tematu.Gdyż podjołem juz decyzje
|
Cytuj:
idioto = obrazanie uzytkownika forum plx :ban: j/k ;] przyhamuj troche ;) |
Przyhamować?Oglądnij se forum dokładniej a zobaczysz coś znacznie gorszego
|
1. 2x double post (1 pkt karny albo 2 ;p co powiedzial mi modek => naucz sie edytowac posty. ja ci mowie to samo ;p)
2. a czy ja mowie o calym forum ? nie chodzi mi konkretnie o twoje zachowanie. 3. nie bede sie klocil, skonczy sie na tym ze komus sie to nie spodoba i skonczymy z wieksza iloscia punktow (oczywiscie im wiecej tym gorzej;p) 4. w jednym cie popieram : "TEMAT DO ZAMKNIECIA" 5. po dokladniejszym przeczytaniu twojego posta Cytuj:
6. patrz punkt 4. |
Cytuj:
Ps:Zamknijcie ten temat. |
Cytuj:
pozdro |
heh... ja bym polecal z d hammerkiem tak na skilu 50 :P ja od 14 v poszedlem na dwarfy soldki itp ale ze skillem 61 :)
|
Tak tak wszyscy mają rację :D :D
Po prostu się nie putaj tylko idź na soldiery a jak padniesz to kogo to interesuje??? Nikogo twoje problemy nie obchodzą...(przynejmniej mnie :D) Jeśli nie wiesz z czym iśc to idz z tym i z tamtym i looknij z czego idzie lepiej :D jeśli jest jakiś błĄd to sie nie wydzierac pisałem szybko :D :D :D nice nice Modków proSZĘ o zamknięcie albo usunięcie tematu tak jak było to wyżej napisane:cup: :cup: |
najpierw was przywitam:
YOYOOYOYOYOOYYOY potem was wysmieje: LOL LOL LOL a potem wam powiem co o tym sadze: Ja na 15lvl 42/38 f sword dwarfven shield wybilem w 2 dni 17lvl na soldach ...... to byly czasy a teraz wiem co to znacyz trenci i trenie :(( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |