![]() |
64 Knight Own3d Thoria! Look
Bił kolege z rl;p na zamku wiecej padł;)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8960 Comment plZzZ |
po co dales ten filmik? pare razy zwalilem akcje :)
chyba zsdeowalem buga xd nie no dobra byla koncowka :0 i pro lucichio ;) |
Filmik nie dlugi ale jakos niby wam dlugo wam szlo. Gratz loota! :]
|
Filmik ładny ale trapa nieumiecie kleić? :/
gz loota :p |
Gz zawsze ownujesz ladnie tylko mnie zastanawia dlaczego ty zawsze co 3 dni masz reasona jakiegos na jakiegos 50+ lvla ktory akurat jest pk
|
tu miałem reason bo bił mi kumpla z klasy na zamku to go zabiłem pozatym kiedys jechał na cavebocie a tego nie lubie biłem go i jego zanakomity protektor Pasha kazal mi placic musialem odac to co zlotowalem;] wtedy nie wpadl;) teraz pasha sie przeciwnikiem wiec padł;)
|
Buheheh niezła polewka... najpierw SD w Buga a potem w Bota :D Buhehe u¶miałem sie troche :D No ale respekt dla was panowie i Gratuluje Loota :)
|
Chyba nikt częściej od Ciebie filmików tu nie daje ;)
Ładne combo na koniec :) Loocik też nice :) |
@ Mitu
Kolejny piekny filmik w twoim wykonaniu :) Ty na tej Thori to cały serv z pk'erów czy¶cisz xD o""_""o |
Hehe troche slaba ta akcja byla.....
Jednym Slowem mogles wczesniej go ubic..... Nielepiej combo sd na raz? niz wasze pierdolone hmmki?;] |
Mi tam sie podobalo a szczegolnie ostatnia akcja ue + sd nawet nie zobaczyl co sie dzieje :) Jak tak dalej pujdzie to moze bede mogl spokojnie skillowac a nie tracic czas na ucieczke przed Noob Pk (random) :D
|
loot nie powiem przypisał propowalismy go trapnoc ale dupa;p
|
loocik ladny i te UE na koniec niezle :)) gz
|
Uff troche wam to zajęło :p Mieli¶cie wiele okazji żeby go trapn±ć, ale cóż :D
Filmik fajny jak wszystkie pozostałe :) |
No prosze... Następny ładny pokaz bota:p Sd od Hest~i odrazu exura sio~:)
Filmik-Chyba 2 najlepszy twój filmik,najbardziej podobało mi się na hydrach xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |