![]() |
Chyba ostatnia akcja. Tartarro Wind and Maggus The Wolf
To chyba nasza ostatnia i chyba najbardziej udana akcja, bo tylko ja padlem :D (Alkar Tauar-Maggy) ;). Ogolnie niezly film ale sami ocenicie...i chyba ostatni :) Komentowac pozdro x)
http://rapidshare.de/files/20585763/...tarro.rec.html |
REHOST TIBICAMS :S BLAX !!!!!!!1onełan RO MEGAUPLOAD !!!111111111 :(
|
HahaHaHAHAHahAHA Mass PK !! oczywiscie gratz dla najlepszego pekej timu xD Co teraz idziecie na nowe servy czy koniec z Tibia ?
|
tiabiacam plax
|
czemu dales filmik na rapidashare widac ze tylko ten znasz GZ DLA TEGO PANA:cup:
REHOST !!!! czemu dales filmik na rapidashare widac ze tylko ten znasz GZ DLA TEGO PANA:cup: omg sorka za 2 posty |
Jak zwykle wymiatajace pk i loot zajebist* jak na Obsidie ; )
|
Cytuj:
|
jedno z ladniejszych pk jakie ostatnio widzialem wielkie gz szkoda bana dla tego sorca
|
"najbardziej udana akcja" Zalosne. Szczegolnie z tym deletem dla tego 89 ms :|
Mysle ze lepiej pasowala by nazwa "idiots team" niz "pk team"... |
Rewelacyjny film
|
Cytuj:
|
[*] Natsu Seri[*]
A tak pozatym to jak zwykle ostre rżnięcie bez zabezpieczeń :D Wasze i Mitu'sa filmy wymiatają :) Wy czyścicie/liście Obsidie a on sprząta na Thori :) Grałem na tych 2 swiatach i są mi bardzo bliskie wiec mniej więcej orientuje się o co chodzi :) Dajcie jakieś jeszcze filmiki ;) Pozdro |
To Jest Straszne:/
X( o Boze Co To ma Być 8o To Jest Straszne Mozna Zawału Dostać Przez Ciebie!!:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
I <3 Tibia and P3wnage movies.
Grrr, limit przekroczony na megaupload, please tibicams :D |
Cytuj:
Tożto hardkłor!!!11 Bananiste to jest !! Loocik też fine :) Warto zawalić sobie limit dla tego filma !! :cup: :cup: GZZZZZ @down : xDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasze filmy jak zwykle wymiataja no nie ma lepszych na forum. Zrobcie wmv z tego filmiku no i wiadome ze szkoda Natsu |
Ładne pkanie bez oporów typu "mam jeszcze fraga do red skulla nie pkuje już nara" tylko laliscie jak szło ;d.
|
Cytuj:
@film Oczywiście piękne PK ;] Tylko jak zabijaliście tylko NG to było ladnie pokazane,przemyslane.A tutaj to pekowanie kogo popadnie ;] Ale i tak wielkie gratz dla was ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |