![]() |
2 dedy 60+ ms z aldory
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8973
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8978 pierwszy ded za probezabicia lord vanti przed ss, drugi w duelu na ktory wyzwal go vanti :) - jak widac pvp to nie tylko aiming :) |
=d
Zadna sztuka ubic 108sorcem~~ 60ms ktorego masz na 1 ue~~ ale i tak gz =d
|
sopx rob wiecej filmow ;)
|
mowiac o pvp mialem na mysli duela ofc ;) a zabic 60ms 100+ms to tylko char power, 0 pvp
|
Co to ded? :|
Gz ubicia, lol. |
nudy w chooooooooj :baby:
|
a ogolnie to ten sorc byl cienki i nie mial pvp bo ja widzialem tam ze 3x ze mogl go ubic na poskojnie i na chuj mu napoczatek utamo vita -.-
|
Cytuj:
typ ma 10 leveli mniej od palka, ma mniej capa jego jedyna sila to sd'ki...no i ryzykowne UE...sd'ki zabieraja srednio po 200...a pal ma 750 zycia:< sa granice ktorych nie da sie obejsc...m.in. zabicie o 100leveli wiekszego knighta...czy zabicie 200leva w pojedynke... a pojedynek takich graczy to sie zawsze konczy na tym ktory z nich szybciej straci runy/mf'y..najczesciej smierc magicznych;d |
roznica lvli wynosila 1 (slownie jeden) palladyn mial 62lv a sorc 61. sorc posiadal przewage w postaci pacca. btw - daj mi 50 ms i wez 60 rp - gwarantuje ci ze sorc wygra (mam na mysli brak ograniczen w zakupach, mozesz wziac co zechcesz, byles mial wystarczajaca duzo capu). pvp to nie tylko strzelanie runek na ekranie, to takze myslenie i vanti pobil tego sorca zdecydowanie :)
|
Vanti mial fuksa i tyle. Ten sorc by go rozwalil gdyby myslal. Do yellow zjechal by go i z UE dobil.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@seniz
ded to cie na obiad w domu wolaja @matekk z nudow to cie zrobili @stefan po to mu utamo vita zebys sie mila pani stojaca kolo zatloczonych jezdni pytal @etoric pociagnac to ty se mozesz lol |
Haha Vu'Xiu rOX :P kiedys mi dupe uratowales (Sotarber) jak przybiegl po mnie 57 palek : ) Thx za all a co do filmikow jak zwykle zajebiste : )
|
Cytuj:
|
Mysle ze to bylo żałosne, chyba zadzialal stres na sorca ;)
mial pelno okazji zeby go dobic, nie wiem jakie byly zasady duela ale ja bym wolal bursts ;), z samej rozdzki raczej by go nie pojechal (co bylo widac na filmiku) pare razy missed ue na miejscu pala bym wziol wiecej run, pojechal mu na poczatku mane (gz pomyslu z manashield dla sorca xd) pozniej by juz dostal pare p bolts, kul i by spal :) z tego co widzialem tez za dobrego aim sorc nie mial (uh,sd,ue) zdecydowanie wiecej pall myslal, takie moje zdanie ;- ) ps; 22:18 Offensive Knight: donisc ci bolty?22:18 Offensive Knight: ziotaeie ci22:18 Offensive Knight: w ciele lwa22:18 Offensive Knight: xd xDDD gz Off |
ps;
22:29 Kazaragi Osu'chan: exura gran 22:29 Kazaragi Osu'chan: exura gran 22:29 Kazaragi Osu'chan: exura gran killed 4 bot using ? |
rozdzka wazy 30.5 oz, 100 burst wazy 90 oz. dalej jestes pewien ze bys bursty bral? przez caly duel NIE bylo okazji zeby dobic palla - albo sorc many nie mial, a jak mial to pall wczesnie sie uhal. branie wiecej run to waste - ew mogl wiecej hmm wziac, ale nie mial ich :) a walic z sd to bezsens - 4 razy z rzedu zeby zabic, taka mozliwosc jedynie jesli sorc czeka do red hp zeby uh, a nie gdy grany wali. no i zdecydowanie lepiej vanti myslal (z mala pomoca xD ;) )co widac po wyniq
|
Cytuj:
|
z takim podejsciem jestem pewien zwyciestwa na 99.(9)% :) moglibysmy np namowic jakis kolegow na lvlach zblizonych do 50-60 aby sie duelowali i zobaczymy kto ma racje :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |