![]() |
40 Sorcerer Pk Iridia
Miłego Oglądania
http://rapidshare.de/files/20604387/..._8969.rec.html |
spoko filmik :)
ladnie sie koles zabawil z tamtym ziomkiem w kopalni :P |
Nawet niezle :]
|
Bardzo fajne PK. Wciągu całego filmiku trzy razy myślałem, że padniesz. Nie patrzyłem za bardzo na loot, ale dobrze się trzymałeś.
Jedyne zastrzeżenie to to, że tego kolesia w kopalni tak lamersko sprowokowałeś. Najbardziej było mi szkoda tego, co go zabiłeś w party, a potem jeszcze raz. Ogólnie fajne, chociaż zero unjusted'ów. |
Fajne... Ale te ludziska to lamki byly :/
Ale i tak gz :D Ladnie sie trzymales i szybciutko wykanczales... Szkoda ze loot nie bardzo :/ |
Więcej komentów please :)
|
moim komentem bedzie to że nithai to na pewno nie ty...chyba, że jesteś szwedem, to zmienia postac rzeczy i zwraca honory.
|
Du trona på min?=Chcesz wiedziec wiecej o mnie?
|
Niezły filmik tyle powiem ;]
@Offtopic Mam rl kumpla ,który mieszka w Kristianstad. Twierdzi, że Tibia jest nudna :] On mi mówił różne słówka obraźliwe po Szwedzku a ja z tym do jego siostry:P |
no ladnie ladnie ;)
|
@Kittel Cit
Nie masz na Iridi 2 chara? |
Nice movie ;)
Akcja z gosciem w kopalni bardzo ladna. |
w sumie napisanie czegoś po szwedzku nie jest dowodem, no ale cuż zwykle jestem ugodowym człowiekiem. döda mig inte, tack xD
|
Np sluta :D j/k
|
Ołmajgod, ten filmik wymiata.
Hehe, fajne było jak prot tego 1st ziomka próbował Ci wmówić, że to Ty miałeś skulla... n/c :D Taa... banda osób nie umiało strapować Cię na wąskich uliczkach Venore... :P GZ :cup: |
amagad powah
po 1. to szwed
po2.to koles ktory jest hunted i PKuje noobkow,jak widac =) po3. koles mial farta ze trafil na nabsow |
EJ MAM JUZ TIBIE 7.7 I CHCIALBYM ZAGRAC ALE WYSKAKUJE MI COS TAKIEGO:
Video Surface Allocation Failed. (Error Code 12) Please Choose another video graphics mode. POMOCY CO MAM ROBIC POMÓŻCIE JA WIEM ZE TO NIE TEN TEMAT ALE PILNIE POTRZEBUJE POMOCY. :( |
Roxman I co sadzisz ze ja nie jestem szwedem? Juz ci podaje adres
Sweden,Halmstad,Lindgren 103/71 1.Sam jestes noobem i widac to po twoim super name 2.Ja bije praktycznie zawsze wieksze lv od siebie a nie tak jak ty 30 lv bije 10 a i btw mistrzu powiedz kogo mam zabijac poniewaz po twojej wypowiuedzi w pkt 2 widac ze ty zawsze najlepszych zabijasz 3.Ci ludzie nie sa "Nabsami" rozwalili by cie w mig |
Cytuj:
Btw. Zazwyczaj tego nie robie, ale winiem ci pogratulowac, jesli to nie byl zaden bot to masz wielkie zdolnosci manualne. Wiecej takich jak ty... A ogolnie, fajny filmik. Milo sie oglada- czyt. sieczy oko ;) |
elo elo skad wziac nowa tibia cam bo dawno nie bylem na foruM i nie wiem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |