![]() |
Aurea War.wmv
Zapraszam na moj film o aurea war
Trwa jakies 4:05 70+mb Rapidshare: http://rapidshare.de/files/20610023/...a_war*****.html Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=LQJVXHPA |
filmik zauwielbiam jeść bananyisty, najlepsze akcje Liama Darkcrosser'a, muza zauwielbiam jeść bananyista ale zdala by sie bardziej ostra w kulminacyjnych momentach, najlepsze co mi sie podobalo do skupienie uwagi widza za pomoca malego kółka przez które widac nalepsze kawalki, a nie ze caly ekran blyska od explo, sd i exori i nie wiadomo na co patrzec :)
|
3 min ROM 1 min FAG :s...
Szkoda ze tak malo fragow z FAGu mogles zrobic na przemian ROM/FAG/ROM/FAG ... Ale filmik fajny :) _/ FAG |
Cytuj:
@topic Oczywiście jak zwykle kiedy zobacze tytuł "war aurea" ściągam takie filmy odrazu bo to mój ulubiony świat pod względem wojen. Wszystko ładnie ujęte ciekawie i jednolita muzyka, a nie jak u innych 10 przejść wciągu jednego filmu. Dobrze, że pokazałeś ROM z lepszej strony bo na ostatnim filmie wmv typu aurea war był pokazany only FAG. Btw. Ile te wojny na aurea trwają już? Odkąd pamiętam to się tylko tłuką ;d. |
Cytuj:
Odnosnie filmu - kilka klasycznych fragów, ogolnie fajne, fajne ;) |
Fajny Filmik :D i ta muze 1 jest zaczepista do tego jak mozesz to podaj tytoły piosenek plx :]
|
1.DJ Shog-12_MILLIONS
2.C-Mos - 2 Million Ways |
GZ teraz mi sie podoba :P ogolnie jest b.dobre i szkoda ze takie krótkie a tak duzo zajmuje ale cóż :D dawaj takich wiecej ;)
|
Cytuj:
|
Filmik = Totalna kaszanka
Fragi z przed roku może tylko te od fag są świeże szkoda twojego wysilku na przerobienie to w wmv... |
Cytuj:
Tylko frag z Misima lecther vs ver~ jest stary jeden taki A ty gadasz ze wszystkie oprocz FAGA Wiec dla twojej swiadomosci: Folari endrox joixazi pikapo ded's sa z niedawna... |
Cytuj:
|
mozesz dac te piosenki na rapishade?:confused:
plx |
|
filmik fajny , tylko muza mi nie pasuje.daj cos jak w "omenie" jak jest prawdziwa wojna !!B)
|
Myslalem nad
systeme of a down - roulette xxx Triple X - Rammstein - Bang Bang Ale postanowilem jednak techno:P |
Elo panowie!!
Mam problem, sciagnelem ten film, ale po chwili obraz zaczyna szwankować i muzyka tez. Po nasteonej chwilii Dzwiek wyprzedza obraz o kilka sekund itp.. jakieś "kwadraty" się pokazują itp.... Grafike mam dobrą więc ocb? kodeki? pomoze ktoś? prosze :( |
Super uwielbiam filmiki z Auery. Mój ulubiony świat jeśli chodzi o wojny.
|
Juz sciagam dam zaraz komenda :) ale dlugi download co nie ?? :D
|
Filmik fajny ladne fragi ta pierwsza nuta tez spoko druga juz mniej pasuje do tego filmu ale ogolnie spox HAIL FAG_/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |