![]() |
Kruuse Died
B) rapidshare.de/files/20614554/kruusenobless.rec.html
Oglądajcie i komentujcie =) |
Niesamowity pomysł i wykonanie.
|
poprosiłbym o rehost na www.megaupload.com bo ten rapidshare.de mnie kobieta lekkich obyczajówa w*****a
ps: haha, nie mieli pomysłu na cenzurę słowa "wkur*ia" xD |
|
zwylem se .. :D "ja payar" noob plx?
|
Kruuse.
hmmm dobrze ze go ubli bo mnie kiedys PyKnal random ; ( |
No luźna guma, ale niech mi ktoś powie skad mam wzaisc tibiCam pod wersje 7.7 :| :/
|
Pomysłowe :D
@up : Uruchom starą na kliencie 7.6 |
Cytuj:
a co do filmu to kruus to wielki noob mogl walczyc od samego poczatku to pewnie szybciej by im sie runy skonczyly a zreszta nie wiem jak on to zrobil i ze na 88 lvl tak malo sprzetu mial. Jak to ogladalem to az mnie szarpalo... ; ) |
Wyzywacie go od noobow choc sami zapewne jestescie wiekszymi, a tak naprawde to zajefajny typ.
|
HEHEHEHHEHE
88master pada jak szmata, idiota jeszcze red skulla nabił na jakimś 8 sorcu. Osoba w prawie najlepszej gildii na serwie nie zawołała kumpli do pomocy. Mógłby jednak sobie z nimi poradzić, stosując taktykę Cytuj:
|
Cytuj:
<krzyk rozpaczy> X LOG GONZO UHAJ <krzyk rozpaczy> |
Cytuj:
I haven't bot, lol ( anni ) gz Dobrze się bawiłeś, wybijając tych Bogu ducha winnych ludzi, do tego jeszcze nie sam, bo byś nie dał rady? Z grupą 3-4typa zabić kogoś o 50lvl mniej nie jest aż takim wyczynem. W temacie o Tuath napisałeś, ż e się nie chwalisz. To po co to napisałes? btw. ten ziom na avatarze to ty? :) |
To ty zacząłeś ten bezsensowny flame.
To Drotter napisal ze nie mial bota. Ja mialem, na anni mialem kicka nawet mam filmik xD Wiekszość z tych osób zabiłem albo sam albo z Drotterem/Tie. Uwierz mi że zabicie każdego kto potrafi sie uhać to jest wyczyn. aha, no i bawiłe sie świetnie ;) Co do avataru, to nie ja. A co z Twoim avatarem?:D To ty? Muahaha~ |
@Zik
Ja nie zacząłem. Ty ciągle chwalisz się, że zabiłeś tego czy tego, na tibia.com i innych forach. Tbi rox ;d Droter jako jedyny się wykazał ( 1 osoba na 200 robiąca to bez bota ) Mój avatar przedstawia mnie. Ładny jestem, co nie? Zwłaszcza z tego profilu :> |
następny thread w którym się kłócicie, może załóżcie jeden oddzielny :p
|
Cytuj:
@Zikk Co do filmiku to widzialem xD |
@autor
nice uh bot men ! ;> |
Doskonały pomysł na zabicie go, i prawie nie stawiał oporu. zgadzam się że miał noob eq ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |