![]() |
ue dobrego ms
Filmik przedstawia ue urzyte przez 180 Master Sorcera na Hydrarch. Cikawy dlatych co są zainteresowni jak expi taki lvl i dla tych co nie widzieli nigdy ue. Milego oglondania. A oto on http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9010
|
No ale... gdzie film?
|
Ja bym jeszcze o link poprosił :)
|
No to fajnie masz koles..
|
OMG:D gratuluje twojej znajomosci angielskiego;-)
|
O żesz... tiaaa... zalety N-PvP
Ładne to, ale Cachero ładniejszą akcję miała :P No ale nie każdy to Cachero... |
No ja tez lubie "urzywac"
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PROSZE JESZCZE RAZ O POMOC WIEM ZE ZLY TEMAT ALE CHCE WLACZYC TIBIE 7.7 I WYSKAKUJE TO GÓWNO NA TEJ STRONIE PSIZE JAK TO ZROBIC PISZE ZEBY WEJŚC W OPTIONS ALE JA WOGOLE TEGO WLACZYC NIE MOGE BO OD RAZU TO WYSKAKUJE I NIE MGOE TEGO ZMIENIC PROSZE DOKLADNIE OPISZCIE JAK TO ZROBIC BYŁBYM WDZIĘCZNY :( :baby:
|
Cytuj:
W razie jakbys niewiedzial mozna zmienic plec (w tym i outfity) za kosztem 5 dni pacca. |
Cytuj:
@topic Cachero powah ! :> |
Cytuj:
Name: Cachero Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 240 World: Calmera Residence: Edron House: Wood Avenue 7 (Edron) is paid until May 21 2006 |
Hehe to temat z filmem a nie "Jaką płeć ma najlepszy mag w tibi"
|
Alan Grynia: coll 6:32
Alan Grynia: u are beat Alan Grynia: i go exp Alan Grynia: :* Noooo własnie przez takich ludzi jak ty Polacy uważania sa za d@po włazów |
A przez takich ludzi jak ty ludzie majom z@twardzenie w wc... I czemu ty mnie oceniasz chcialem tylko to pokazac a ten odrazu wyskakuje ahh. Uwaga jak ktos robi filmik to najlepiej niech nic nie pisz bo Cleni to prawdziwy strarznik teksasu dzialu filmy ...
|
A przez takich ludzi jak ty ludzie majom z@twardzenie w wc... I czemu ty mnie oceniasz chcialem tylko to pokazac a ten odrazu wyskakuje ahh. Uwaga jak ktos robi filmik to najlepiej niech nic nie pisz bo Cleni to prawdziwy strarznik teksasu dzialu filmy ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |