![]() |
Gamemaster Record
Witam
Po zalogowaniu na www.tibia.com po updacie zauważyłem nową tabelę, która przedstawia wszystkie dotychczasowe zgłaszane przeze mnie reporty. Wygląda ona tak: klik (podałem w formie linku, ponieważ obrazek jest duży, nie licząc tego, że i tak obrazki na forum są tymczasowo wyłączone). Nicki z wpisem locked w kolumnie duration oznaczają te, które jeszcze nie zostały zmienione, natomiast renamed - te po zmianie. Zapewne podobną mają GM'owie od dłuższego czasu, natomiast od dziś widzą ją również tutorzy i senior tutorzy. Wiem, że nie jest to nic nadzwyczajnego, ale ponieważ nie napisano o tym w głównym newsie to postanowiłem zamieścić informacje o tym tutaj jako ciekawostkę. Pozdrawiam Rothes |
Ciekawa ciekawostka :)
|
Czas robić tutora...
A co do zasad i reportowania, na teście po naciśnięciu ctrl + R było duże okno z wyborem z list itp. po update to chyba powinno byc wprowadzone, a tu nic :/ Wiadomo dlaczego na teście było takie rozbudowane okno a w normalnej Tibii nie? Albo dlaczego nie wprowadzlil tego ulepszonego Trade? -.- |
Dlatego, ze nie mozna bylo rzucac zaklec jesli sie mialo wlaczone to Trade - wiec zostalo jak bylo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |