![]() |
Problem po Update
po nowym update technicznym nie działa mi Tibia pokazuje mi sie taki komunikat
http://img507.imageshack.us/my.php?image=problem7vf.jpg Jeśli to zły dział z góry przepraszam i porsze o pomoc w rozwizaniu problenu |
Ja mialem dokładnie to samo. Problem tkwi w starym sterowniku do karty graficznej. Po prostu poszukaj na stronie producenta twojej karty najnowszego sterownika, ściągnij go i zainstaluj. Powinno pomóc.
Pozdrowienia, Razor |
@Zarr Maril:
Jeśli samodzielne wpadnięcie na pomysł zainstalowania najnowszej wersji sterowników czy też, (cytat z komunikatu w okienku "Please choose another graphics mode") wybranie innego trybu graficznego - przekracza Twoje możliwości - to nie graj w Tibie, naprawdę.. |
Directx
plz dajcie link do directX9 bo nie moge znaleść... tylko nie ze strony microsoftu...
na openGL mam rozmazany obraz a na directX 5 lagi...plX halp >.< |
Cytuj:
www.gogle.com -> Directx -> Szukaj na stronach kategorii: Polska -> Szukaj -> Pierwszy link z gory Jestes jednym z tych dzieci Neostrady, Nie prawdzaz(rz) ? |
Zeby nie tworzyc nowego tematu moje pytanie - problem zadam tutaj: na OpenGL mam rozmazany ekran, wiec zmieniam to na DirectX 5 i jest looz, ale te ustawienia sie nie zapisują i musze to zmieniac za kadym razem gdy wlacze tibie, staje sie to powoli denerwujace. Czy mozna zrobic tak aby te ustawienia sie zapisaly??
|
Cytuj:
Cytuj:
Edytuj właściwości skrótu do Tibii (kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "Właściwości"). W zakładce "Skrót" poszukaj linijki oznaczonej "Element docelowy". Dopisz na jej końcu spację, słowo engine, kolejną spację i 0 dla DirectX 5.0, 1 dla OpenGL lub 2 dla DirectX 9.0 (np: "C:\Tibia*****" engine 1). Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |