![]() |
Danubia old war (LD vs BB) wmv
Jak w temacie filmik z wojny LD vs BB
http://rapidshare.de/files/20706634/Movie*****.html Dodaje ten filmik, ponieważ chcem dowiedziec sie jaki jest tytul tej piosenki co leci. Zna moze ktos jej tytul, jak ktos zna to niech wpisze tutaj :) @btw, to nie moj filmik, wrzucilem go tutaj tylko po to zeby uzyskac nazwe tej mp3 co leci :P |
To jest Red hot chili peppers - "Otherside" :) btw. fajny wmv :P paladinka ze swoim "utani hurem" roxuje :D
|
Najlepsze bylo to jak gonili w edron paladinke finger i thorisson on juz wybiega z mostu utani hur i pisze " BUHAHAHAHA" po chwili finger utani gran hur i thorsson i ja zlapali przy wyjsciu z miasta on red hp(paladinka) i slynne utani hur po czym Ded :)
|
Hyryhry...przypomnaily mi sie dawne czasy na danubi...chciasz wojna byla nieciekawa bo z dp wyjsc niemoglem ale warto powspominać :P
|
Co ty Roberciuq Wiesz o Zabijaniu ty .. :] Ale Były Dobre Czasu Z Danubi Aż Sie Chce Przypominac Lineczkaa Dobry Char Był B) teraz czas zaczac to samo na kyra :cup:
|
Cytuj:
|
"Utani hur" :P Heh, filmik ladny, warty sciagniecia :P
|
Zaj***sty Film!!
Też gram na danubii już długo,więc jak mogłem go nie obejrzećB)
Danoobia ROX!!:cup: |
Ahh Danubia to server który ma swoją historie, swoje legeny. Wojny były wielkie, wielu poległo, ale nadal są i bronią swojej pozycji. Filmik bardzo fajny, ten pierwszy utwór jest poprostu kapitalny do tego filmu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |