![]() |
Anihilator na Titanii
http://rapidshare.de/files/20530652/...torro.rec.html
Komentujcie jak chcecie. Nie piszczie ze uzywalem bota bo uzywalem ;d i dostalem juz bana ale leje na to. sov mnie interesowal i jest na innym charze. szkoda mi fummlan, wciąż nie ma druida na titanii z wykonanym anihi ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;PP cziterzze ty maly
|
Cytuj:
|
lol ale szybki komentarz z twej strony ;p
|
No cóż, nice ;)
Źle się dzieje... wg mnie video to nie dowód -.- |
Anni z botem to nic nadzwyczajnego i nie ma co sie podniecac, szkoda ze GMowie łamia prawa Tibi i uznaja filmy w rec jako dowod na uzywanie macro, a za anni gratki
|
Banished: until Jun 15 2006, 10:09:31 CET because of macro use
hyhy ale szczescie :P |
Film niemoze byc podstawa do wystawienia ban loga przez GM'a.
Musial miec jakies inne dowody ;) |
Cytuj:
|
lol
No wiec... Ja bym chcial rehost xDD btw Szczuru powiedz jak jest tera na titani? co z unitem I czy nadal jest BIG PA?...
|
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko to jest w powodzie a więc jednak tylko rec juz wystarczy ; ] |
Należał się tobie ten ban ,a nawet delete za acc sharing . Jestes chyba już 4 ovnerem widakeya Brzeziu . Pozatym jesteś oszustem i tyle . X(
|
Cytuj:
a pozatym gdzies (chyba tibia rules) jest napisane że ss and rec nie może byc dowodem, ponieważ może byc zfejkowany. wiec kłoc sie może skroca ci bana =] no i pozdro dla Ciebie, Marti |
Cytuj:
pzdro x] |
Cytuj:
A co do sharinga. to kupienie chara a sharing to nie to samo... A inni nie dostali bana bo na filmie widac tylko że ja zmieniam ringi w tym samym czasie co uham sie.... walić to mam sova i good ;) |
Cytuj:
i powtarzam ze kupilem chara.... wogóle jak nie masz jakiejkolwiek wiedzy to weź sie nie udzielaj... |
hm moze mi ktos powiedziec czemu wida dostal bana a Taifun nie on tez uhal i zmienial ringi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |