Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna: Geeks in Pink Outfits vs Hatebreed & Black&White (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77609)

Igrexou 17-05-2006 23:45

Wojna: Geeks in Pink Outfits vs Hatebreed & Black&White

Dzisiejszego dnia tj. 17 maja 2006 GiPO wypowiedziało wojnę gildiom: Hatebreed oraz Black & White. Z tego co pamiętam powodem wojny bylo zabicie Douglasa Flusha przez członków Hatebreed oraz kłamstwa Excaila, zaś B&W otrzymało deklarację wojny z tego powodu, iż powiedzieli oni, że udzielą pomocy Hatebreed.

Gildia Black and White to najsilniejsza w większości polska gildia.

Po wprowadzeniu update na boty przyjdzie poczekać długo (i dobrze) co dodaje smaczku calej wojnie! Tym razem wygra gildia z lepszym pvp, a nie z lepszym botem!

Gemaro 18-05-2006 00:28

CO To Bendzie Co To Bendzie :P Mysle czy nie dojsc ale troche mnie nie stac na war bo po hacku jestem :P ale pobawil bym sie:)

Massior 18-05-2006 01:18

Eight bEeEeeEEEeeEEeeee =)

godzina późna BARCA WYGRAŁA :D:D daliśmy radeeeeee hiehiehiehiehihehie

Xehe 18-05-2006 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
Po wprowadzeniu update na boty przyjdzie poczekać długo (i dobrze) co dodaje smaczku calej wojnie! Tym razem wygra gildia z lepszym pvp, a nie z lepszym botem!

Eeeee.... niestety nie liczyl bym na to XD z max 1tyg. juz beda...niestety.....

Satyr 18-05-2006 09:34

Cytuj:

Dzisiejszego dnia tj. 17 maja 2006 GiPO wypowiedziało wojnę gildiom: Hatebreed oraz Black & White. Z tego co pamiętam powodem wojny bylo zabicie Douglasa Flusha przez członków Hatebreed oraz kłamstwa Excaila, zaś B&W otrzymało deklarację wojny z tego powodu, iż powiedzieli oni, że udzielą pomocy Hatebreed.

Gildia Black and White to najsilniejsza w większości polska gildia.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAUUUUUUU UUUUUUUUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

B&W jest najlisniejsze???!! haha kto niby tam ejst taki silny?? ta gildia to odrzut,ci co nie chcieli walczyć przeciw kh,a niektórzy z B&W to darmowy frag(Cripta Wazus).Zapomniałeś dopisać "Luminarium",samo GIPO nic by nie zdziałało

Kajn 18-05-2006 14:14

@Igrexou po piwerwsze Douglas Flush nie padł więc nie dawaj jakiś chorych przypuszczeń jak nie wiesz.Padł Carl Flush od Soena

May 15 2006, 20:39:44 CET Killed at Level 39 by Soena

Po tym zajściu zaszła wymiana zdań miedzy Jonzz Satamo i Soena

Poźniej gildia Jonzz'a zabiła Sparkina,następnie Fyronill i Excail lub Soena mieli wypowiedzieć wojne jednak Luminarium wypowiedziało jako pierwsza strona

zapowiada sie wojna Knighthood vs Luminiarium/GIPO vs B&W i Hatebreed

Myśle ze wojne wygra Hatebreed i BW siła będzie tkwić w Sorkach
Excail 108 ms
Rizzlaa 97ms
Soena 79ms
Sadice 83 ms
Choseer 82 ms który pewnie dołączy po tym jak padł od luminarium a jak nie to troche śmieszne to dla mnie bedzie
Ghostdoog 73 ms
Palki w b&w też lepsze bedzie ciekawie

Igrexou 18-05-2006 15:08

@Kajn wiedzialem że któryś Flush :P nie chcialo mi sie sprawdzać który

Satyr 18-05-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn
@Igrexou po piwerwsze Douglas Flush nie padł więc nie dawaj jakiś chorych przypuszczeń jak nie wiesz.Padł Carl Flush od Soena

May 15 2006, 20:39:44 CET Killed at Level 39 by Soena

Po tym zajściu zaszła wymiana zdań miedzy Jonzz Satamo i Soena

Poźniej gildia Jonzz'a zabiła Sparkina,następnie Fyronill i Excail lub Soena mieli wypowiedzieć wojne jednak Luminarium wypowiedziało jako pierwsza strona

zapowiada sie wojna Knighthood vs Luminiarium/GIPO vs B&W i Hatebreed

Myśle ze wojne wygra Hatebreed i BW siła będzie tkwić w Sorkach
Excail 108 ms
Rizzlaa 97ms
Soena 79ms
Sadice 83 ms
Choseer 82 ms który pewnie dołączy po tym jak padł od luminarium a jak nie to troche śmieszne to dla mnie bedzie
Ghostdoog 73 ms
Palki w b&w też lepsze bedzie ciekawie

Czyli ogólnie wojna totalna:) ja tam sie nie mieszam i popatrze z boku na to co sie będzie działo..chciałbym żeby soena padł z 2 razy:evul: ale zwycięstwa życze b&W
Edit: Choseer nie dołączy raczej do nikogo tylko zostanie w Pure Evil

Telupeje 18-05-2006 16:00

Cytuj:

Rotfl ale zes doj.ebal; p

Igrexou 18-05-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Rotfl ale zes doj.ebal; p

Mialem wene twórczą ;D a jak mam wene to lubie pisać bajki xD

Satyr 18-05-2006 16:52

Next War

obok ww wojen będzie jeszcze jedna: Knighthood korzystajac z zamieszania chyba chce powrócic do gry,ale Rizzlaa zaczął juz na nich zbierać ekipe w swojej gildii Last Dream,do której dołaczaja kolejne osoby przeważnie z dawnego AO które chcą na stałe wykopać Kh z berylii-co będzie zobaczymy: :D mam nadzieje ze skopiemy im dupy znowu:cup:

Telupeje 18-05-2006 17:43

Z pvp Agi to ja bym kampil w PZ w oczekiwaniu na bota a nie na wojne sie pchal xDDD

Gemaro 18-05-2006 18:48

Kh vs Last Dream :>> ALL PoLacy Dolanczajcie nie pozwólcie wrócic KH na serw :) ja tez niebawem dojde i Namawiam też KaJNa :)

Satyr 18-05-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gemaro
Kh vs Last Dream :>> ALL PoLacy Dolanczajcie nie pozwólcie wrócic KH na serw :) ja tez niebawem dojde i Namawiam też KaJNa :)

czekamy na was :D Ywis odbanują w poniedziałek to też idzie:D mam nadzieję ze szybciej pójdzie niz ostatnim razem:evul: :evul: :evul: w sumie raczej kasy nie mają a połowa się pospłacała,to chyba będzie łatwiej,ale nie zapeszam:)

Smichael 18-05-2006 23:14

nie wiem juz co na tej beryli za syf dobze ze juz tu od dluzszego czasu nie gram i sie nie interesuje a na excailu sie zawiodlem

Igrexou 18-05-2006 23:35

No cush... pospieszyłem się co do Cheatów... już można zakupić nową wersje BlackD Proxy przeznaczoną pod wersje 7.7 :D Hail Cipsoft O_/ :)

Kajn 19-05-2006 00:04

A potem skonczysz jak chlopy z arcanii bo Ajo sie zabawi

Igrexou 19-05-2006 00:06

czy ja mam zamiar tego używać? :P Kajn ;p ja tylko dalem info ze wyszło :D

Telupeje 20-05-2006 01:27

Cytuj:

ja tylko dalem info ze wyszło :D

Dobra nowina dla Agi! Pewnie swietuje z tego powodu!

Satyr 20-05-2006 02:14

Tym razem na berylii zrobiło sie goręcej.Z powodu pomocy Satamo gildii Knighthood lider Last Dream,Rizzlaa zdecydował się wypowiedzieć wojne GIPO

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46.