![]() |
Summon a skull.
Hejka, mam takie pytanko. Załóżmy, zsummonowałem Fire Devila. Zaatakowałem Huntera(lub cokolwiek innego) i Fire Devil wystrzelił no nie wiem, załużmy GFB. Osoba stojąca tuz koło Huntera też zerwała. Czy mam w takim przypadku skulla? Albo jak moj Fire Devil z GFB zabije trzy osoby atakując jakiegoś potwora to bede miał red skulla? Zamieszczam ten temat w "Magii" bo summony to chyba magia, nie?
Z góry dzieki za pomoc!!! |
Jak zabijesz summona kogos ( nawet przypadkowo ) to bedziesz miec skulla bo summon przywolany przez kogos liczy sie jako "bron" maga . Przeciez jak kogos zabijesz(nawet przypadkowo) summonem to pisze np Killed by fire devil by 'nick sorca'. Czyli raczej sie liczy jako pkowanie :]
|
re: Peter the Sheepy
Tak, jeśli przypadkiem kogoś zaatakujesz będziesz miał white skulla. Nawet jeśli atakujesz potwora, a ogien gfb dosięgnie gracza równiez dostajesz skulla. |
No to musze pamiętać aby nie atakować fire devilem potwora blisko którego znajduje się gracz. :( ;( X(
Cytuj:
|
A mnie wkurza jedna rzecz.Nie dziala to w odwrotna strone.Czyli ktos zaatakowal twojego Fire Devila to nie ma skulla;/
|
Ty nic nie rozumiesz.
Wyjaśnie to wszystko jasno i wyraźnie: Jeżeli zaatakujesz czyjegoś summona to nie dostajesz white skulla. Jeżeli twój summon zada komus obrazenia to dostajesz white skulla. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |