![]() |
Gra Knightem
Czy knightem w ogole oplaca sie expic? Nie lepiej caly czas skilowac?
PS. Nie mowcie mi zebym szukal, bo szukalem godzine i nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie! |
Wiesz, nie każdy ma cierpliwość skillować caly czas. Moim zdaniem najlepiej jest potrenować do przyzwoitych skilli a potem dopiero zacząć expić.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To tak samo jak byś powiedział: "Czy Sorcererem w ogole opłaca się expić? Nie lepiej cały czas stać pod depo i robić mlvl? Odp. na Twoje pytanie: Nie. |
Nie zgadzam sie z porownywaniem knighta do sorcerera, poniewaz sorc robi mlvl tak samo szybko zarowno podczas expienia jak i stania przed depo. A knight robi skille wolniej podczas expienia. Wiec to tak jakby sie zapytac co ma demon do szczura. -.-
|
Sorcowi food by sie skończył i przestał by trenić mlvla :D, jeśli twoja gra polega na skillowaniu , to jaka z tego przyjemeność ? no chyba,że jesteś maniakiem i jak wbijesz jeden skill to latasz po całym domu robiąc fikołki.
Ja gram moim knightem tak: przez wolny czas 2 w 2 dniach skilluje a potem 2 dni expienia, uważam ,że to właściwy układ. |
Oczywiscie ze trzeba skillowac do good skills ale to zalezy od gracza i od jego ambicji a jesli bedziesz caly czas skillowac to raczej nie grasz w tibie dla przyjemnosci tylko dla zaszpanowania swoimi boskimi skillami nieprawdaz?
|
Cytuj:
|
Nie daloby sie zrobic 100/100 na 8 lvlu zakladajac ze bedziemy skillowac na potworach.
|
daloby sie zrobic nie zakladajac.
|
Cytuj:
Ja tam bym Ci proponował wbić skille 50/50, skoczyć na deserta a później siedzieć w jaskinie do minimum 70/70. Knight bez dobrych skilli to c-i-p-k-a. Jeżeli nie umiesz dobrze władać mieczem czy tam toporem, to jesteś pewnego rodzaju kaleką, bo nic nie umiesz zrobić:P. Tak więc jeżeli chcesz miło, przyjemnie, szbko expić, to wbij duże skille. Wiem z własnego doświadczenia :). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najlepiej zrobić do 60/60, potem na Desert, kupić jakąś ładną "zabawkę" i jechać z lvlem :)
|
Cytuj:
To już by trzeba być kompletnym idiotą, żeby Uhać np. roty 8o 8o 8o 8o |
IH, trudno pomyśleć... zresztą co za idiota IH'a potwory. -.-
|
przeciez jest co takiego jak party. Kumpel druid/sorek przyzywa monka idziecie do tego na jakis respawn bierzecie 2 raty i skilujesz. Przeciez mozna miec 100/100 takim sposobem ale to chyba trzeba byc chorym :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Najpierw tren do skilli mniej wiecej 65/65 i mozesz expic :D
|
To zalezy tylko od ciebie. Ja np. wole poskillowac (podczas wbijania 1 skilla móglbym zrobic w tym samym czasie ~8-9 lvli) niz expic. Pozniej, na lepszych skillach wiadomo ze bede robil wiecej exp/h i wkoncu ten czas sie wyrówna, no i nalezy jeszcze zauwazyc ta przyjemnosc z ogladania hitów ~300 xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |