![]() |
Rozmowa z starsza panią
Rozmowa z pewną starsza pania przez telefon:
http://rapidshare.de/files/20779427/REC09.wav.html Rozmowa własnej roboty nagrana z kumplami ;] ze studia "4 Piętro" Godne ściagnięcia jest czyste mozecie sprawdzać Niedługo bedzie nowy speker z lepszym głosem i nie bedzie ze nasmiewanie ze starszych pań :P |
Denne.
Niesmieszne. I tyle |
HUAAHUAAHUAAHUAAHAUAHUAHAUAAHUA
fajny glos mial ten koles z tartaku :d robcie wiecej :D |
Popieram ten 1 komentarz!!!!!!!!! DO DUPY!!!!! NASMIEWACIE SIE Z STARSZEJ PANI!!!!! WEZ WYJC!! X( X( X( X( X( :baby: :baby: :baby:
|
@up: sam se WYJć buraku.
Co wy gadacie? LUDZIE!. Ta rozmowa była piękna-ziomek masz zaj... głos ;P. Totalna beka, nic wulgarnego, lajtowe. Swietne ! gratz dla Was :cup: .masakra, polecam! Hasła tej baby czytajac numer: "dwa, czi" :D, pozdro, more plx/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wkręcalem juz kiedys tak moje babcie :). |
Ż A Ł O S N E.
|
"jedziemy babcie od tylca" - Ja Ci stary współczuję jak ty lubujesz się w stosunkach z pokoleniem dziadków :S
"a pani jest jej mamą?" - On nie ma 15 lat, raczej z 10... Żałosny jesteś :] |
Cytuj:
|
Badziewie, nie warto ściągać.
|
widze ze połowie sie podoba drugiej nie nie tylko chodzi o naśmiewanie ze starszej pani jakiejś której nie znam?Tylko to tez troche obrazuje rzeczywistośc jak ludzie sa łatwo wierni od tej pani bym wyciągnol nawet pesel i numer konta o ile ma =.= i przy tym troche śmiechu nie wszytkim musi sie podobać =.=
Cytuj:
Tak na boku co macie do rozmowy nie wulgarna ani nic tylko rozmowa nie żadne hamstwo ani nic Cytuj:
|
Cytuj:
|
dupne i denne!! Nie warto ściągać! Do tego z mp3 nagrywane ;] Musiałem na Mp3 to wrzucić aby zadziałało bo na kompie coś nie szło. MIŁEGO DNIA!! DUPNE NAGRANIE!
|
Cytuj:
|
ani to smieszne ani madre... i kiepsko nagrane-musialem sie dobrze wsluchiwac w to co mowi ta Babcia [;.
|
Jednym słowem lipa, nudne i nie śmieszne, nie warto ściągać...
Detektyw inwektyw to dopiero ma texty xD |
a myslałem że lepsze bedzie...
Ostatnio z ekipą dzwoniliśmy na bąbie do zakładów pogrzebowych oto mój cudny dialog :
Ona-halo Ja-dzieńdobry czy to zakłady pogrzebowe ? ona-tak Ja-no bo ja bym chciał alufelgi kupić ona-co? Ja-węgiel chce pani kupic? ona-hehe a ile go masz? Ja- a tak z 7kg . Ale czy ja się dodzwoniłem do pogrzebówki? ona-to wegla niechce ale pod dobry numer zadzwoniłeś Ja-to może jednak węgla troche by pani chciała? ona- nie ! Ja-Bo ja słyszałem że tam ma pani szyby drewniane w kostnicy i tam fajny matrx jest ona-niemam czasu na takie głupoty Ja- pi**doli mnie to . klijent twój pan ona- kultury może troche panie klijencie Ja-a wez przestań kase za tą rozmowe odliczam od kosztów trumny ona-hehe śmieszny jesteś Ja-a laski pani robi? ona- nie! rozłączyła się :( |
@up
Nie no stary, po prostu bomba. Nie wiem tylko czy zdajesz sobie sprawę z tego, że to wszystko co wyskrobałeś nie jest za bardzo śmieszne... może poza tobą samym. Pomyśl w ten sposób - zamiast wydawac kasę na telefon i robic z samego siebie pośmiewisko w oczach innych ludzi, może nie wiem... kup sobie kostkę rubika! Poskręcasz sobie trochę i od razu ci szybciej minie czas. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |