![]() |
Volcanic rod ?
Możecie mnie nazywać noob itp. ale mam pytanie skąd wypada volcanic rod8o
Na www.tibia.pl pisze, że z witch, warlock, fire devil (ale w każdym opisie loota pisze volca??? / coś w tym stylu)Więc czy to prawda bo z fire devila wypadł mi już guardian shield, a nie wypadł rod, ale może to tylko pechX( |
skoro pisze, że Wypada z : Fire Devil , Warlock , Witch no to wypada. Można jeszcze w sklepie kupić za 5k to wcale nie duzo ( albo od kogoś ).
|
Ja już zlootowałem volcanica i z witcha i z fire devila.. co do wrl.. nie wiem.. nie hunce ich.
|
:)
Z wrl też wypada :) Wiem bo jak byłem ze znajomym to pod koniec polowania gdy rozdzielaliśmy łupy dostałem volcanica i kilka innych śmieci. Bo jakby nie patrzeć po drodze nie spotyka sie potworków które mogą go upuścic. Szamany, czy też Arcaniści nie upuszczaja tego typu różdzek :) A to że wypada dużo stosunkowo rzadko to inna sprawa :P
Hu hu San :D ( :P ) |
Wypada jeszcze z Rahemos-a, ale to boss wiec raczej na hunta sie nie nadaje ;D
|
Mi volcanic rod wypadl z beholdera 8o
|
Z beholdera wypadł ci hyba quardime rod ( mi raz wypadł:p ) i dzięki za odpowiedzi, powinni usunąć te znaki zapytania. Niech jakiś modek zamknie temat
|
Cytuj:
|
Volcanic rod
Ja tam ubiłem 3 witch w mojej krótkiej karierze i w jedenej był własnie ten rod :] A dokladniej wczoraj :)
|
:)
Btw. zapomniałem sie ... dawny Wand of Might wypadajacy z wrl został zastapiony właśnie Volcaniciem :) Bo przeglądałem stare różdżki właśnie i sie tak mi przypomniało cudownie :P
|
Cytuj:
p0zdro~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |