![]() |
Szukam ludzi do gildii !!!
Szukam osób do gildii Bio Hazard. Chętni niech się zgłaszają, proszę o podanie w zgłoszeniu Nicku postaci, levela oraz profesji. Gildia ma na celu zebranie osób na rożnego rodzaju hunty począwszy od dragów skończywszy na hydrach a może i demonach jak będą chętni. Również każdy czlonek będzie mógł liczyć na pomoc w różnych questach. Zapraszam, chętni niech się wpisują.
|
Jestem chetny
Cześć.Szukam gildii.Jestem w mieście Ab.Jestem doświadczonym graczem.Miałem 19 lvl ale sprzedałem.Teraz mam 12 lvl.Nazywam sie Nalkald Charex.Jestem sorcem.Pozdro or ALL
|
szukam gildi mam 16lvl skile 52/51 Jari..... najlepiej kontaktna gg 4799629
|
Chcę dołączyć do gildi :)
Nazwa:Kuuktikas
Profesja:Druid Level:18 M.Level:16 I mam pytanko: Będom domki?? |
Chce się do gildi przyłączyć!
Szukam gildi 16 lvl sorcerer moja nazwa Lis devill. Piszcie na GG jak cos 4871384
|
Ja chce sie przyłączyć!
sory pomyliłem się
|
Witam szukam gildii jestem w thais mam druida na 23 lvl i 20 mlvl.
Szybko expie.;) P.S mam nadzieje ze mnie przyjmiecie B) |
Cytuj:
|
moze swiat podasz jak co szukam gildi Calmera 22lvl mam pacc
|
Niby co to da jak nawet światu nie podałeś?
|
Nom...
jestem rookslazerem z harmoni jesli ta gildia jest na harmoni to ja bardzo chetnie moj nick Amarton Hol.
|
Też jestem chętny :)
Nick: Asco Reibin Profesja: Sorc LvL: 24 mLvl: 20 MIASTO: Carlin Świat: Celesta |
Jam też chęty
Jestem niezłym graczem. Mam pare postaci. Robilem postać dla kumpla 15lvl (za kase oczywiście). Szukam gildi. Nick:Forces Świat: Askara (zad***e) Skile: 45/398o lvl:14 Profesja: KnightB) Please gg-------->>>>>>>>6168767<<<<<<<< |
Chętny do Waszej Gildii!
Moja postać nazywa się Voodoo of Askara. Jestem Druidem, obecnie posiadam 24 lvl i 20 Mlvl. Mam wielkie ambicje i świetnych nauczycieli. Pnę się w górę. Jest jeszcze moj brat- Druid na 22 lvl, zwany Ocic. Posiada Mlvl 22 i również bardzo szybko expi. Także chciałby się zapisać do Waszej Gildii. Piszcie proszę na nr GG: 1965767. Z góry dziękuję- napewno Was nie zawiedziemy! Pozdrawiam!
|
Chętny kurczaczki pieczone jestem!
Nick: Gold Drago
Profesja: Sorcer :mag: LvL: 12 MLvL: 4 prawie 5 Miasto: Carlin Świat: Vinera Kntakt: 7140895 gg |
ok daje wpisa mam 8 level jestem druidem gram na balera.
|
Ja tez chce ;D
Tak wiec mam zaszczyt przedstawic wam moja wypowiedz.Chcialbym was poinformowac ze jestem paladynem i strzelam z luku moj a brat z kuszy.Lecz niestety mam problemy z amunicja bo nie wiem gdzie ją wsadzic i zaczelem rzucac kamieniami.Mam juz 14 sworda i 18 cluba ;] i mysle ze z rezygnuje bo nie che mi sie teleportowac do waszego swiata.
|
Isara
Szukam Gildi na świecie Isara
Skille 43/42 w tej chwili będe skillował 10 Level Knight Pacc |
Gildia Biohazard znajduje się na świecie Shivera...
|
Szukam Gildi
Cześć,szukam gildi na swiecie astera jestem knightem mam 18lvl moje skile 44/40
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |