![]() |
Knight VS Rotworm - rl battle
Filmik troszkę kretyński i żałosny, przedstawia moją walkę z rotwormem w rl. : D
Rapidshare: http://rapidshare.de/files/20952182/rotworm*****.html Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=ZIY36J01 Dzięki Ci, Sklejos - za nagrywanie i support techniczny. : ) BTW - To tylko taki joke, nie bierzcie tego filmu serio. :creature: @Edit - oczywiście jestem świadom, że zaraz zbiegnie się tu chmara "HAJD LEWELI" i zaczną spamować "buuuuuu hójowy filmik buuuu jestesi grópy!!!11111111jedenjedenjeden". Tak to już bywa. : ] Konkluzja: No, cóż... Ogólnie rzecz biorąc, film ten zrobiłem, żeby przekonać się jak to jest być reżyserem takiego kiczu i jak to jest być wyśmiewanym przez niezły tłum (ileś tam tysięcy ściągnięć). Całkiem ciekawe uczucie, wbrew pozorom gdy czytałem komentarze typu "co za GUWNO, DNO!!!!!!!!!!!, WyJĆ STonT, HóóJOWY FILMEK", czuło się pewną satysfakcję, że doprowadziłem kilka osób do szewskiej pasji. :) Dziękuję także (przede wszystkim) tym, którzy docenili sedno tego filmu i byli dość inteligentni, żeby pojąć ironię, którą w filmie zawarłem. Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie. To wszystko, co miałem do powiedznia. Dzięki temu jednemu żałosnemu filmikowi czuję satysfakcję. I nie przestanę. Kropka. |
lol?
Ten film to porażka. Jednak najlepszy z tego g*wna był w hammer |
Nie ma to jak nawalać szczotką w butelkę... widać że ci się nudziło :D
|
Taka pixeloza ze nawet dobrze twojej twarzy niebylo widac ;]
|
hmm... jesteś moim bratem... i przykro mi to mówić...
ale trzeba być... hmm.... innym ,żeby na**erdalać butelkę miotłą... aFFF... ale nadal Cię koffam <lol> :P:P... morał : każdy ma swoje jazdy... ~eR~ |
Słyszałem, że najlepiej walić bez spodni...
@Down Tak, jesze ja. Jeśli skumałeś dowcip oczywiście. |
@up
A ktoś napisał w tym topicu "walić", oprócz Ciebie? : | ~Edit Sorry, ale nie znam "jesze ji". Kto to taki? : ) |
<lol>
Własnie obejrzałem, (byłem kamerzystą :p ) Bardzo ładnie to wszyło :D
filik the BEST BTW abozdoto......abozdoto.... :] |
ogolnie nic nie widac
|
Juz wiem skad sie biora takie debile co bija wlasna matke ;)
|
Cytuj:
|
Huh? Co to jest ?? Musiało Ci się nieźle nudzić ;)
|
Cytuj:
|
i masz babo placka se jedz
Cytuj:
Ej jak sie nazywa ten kawałek NOTORIOUSA B.I.G. co tam w filmie leci? |
Notorious B.I.G. feat. legendary Bob Marley - Hold ya head.
Pozdro. : ) |
Cytuj:
a co do filmu i jego glownego bohatera... lekarz wskazany... zmien server... |
Kolejny (!) miły fan. Staję się coraz sławniejszy. : >
|
Jakie masz skile? bo cos rotek dlugo stal xDD nie no ja taki film mozna zalapac jak sie spali xDD
|
to było tak beznadziejne że aż śmieszne:creature:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |