![]() |
Mówicie że br to nooby...
Mówicie że br to nooby a zobaczcie to:
Niedawno założyłem sobie nową postać na Elysi (Druid 10lv) chodze sobie na trole robiac hmm a tu nagle 2 gosci podchodzi (Master Jay i Ajiin) I nawiązujemy "rozmowe": (Hankerd to ja) Hankerd: Adori Gran Master Jay: 10 Ajiin: kill bill Hankerd: ?? Master Jay: him? Ajiin: shout him (w tym momencie zaczynaja mnie nawalac a ja mysle ze jakies HiLV wiec w nogi, potem sprawdzam na tibia.com a tu Ajiin ma 7lv knight to ten ktory mnie ze spearow nawalal lol a ten drogi sorc 8lv) Hankerd: Help PK (*W tym momencie pociągnołem jednego z hmm [hit za 13hp] a oni zaczeli uciekac i wołać pomocy do jakiegoś gościa który tamtendy przechodził) Master Jay: help us please Ajiin: hi Ajiin: please Master Jay: please Dejeru: what Master Jay: he will kill us Hankerd: they are pk Master Jay: help Dejeru: ok Hankerd: lol Hankerd: Adori Gran Potem okazało sie że jeden (Ajiin) był polakiem i jak zaczołem do niego gadać to chciał żebyśmy poszli go lac a jak powiedzialem ze nie to mnie straszyl kumplem co ma 50lv ja sie pytam o imie a ten mowi ze 'Rassil' to sprawdzam na tibia.com i okazuje sioe ze gosc gra na Isara :) jak mu to powiedzialem to on na to że jak go poprosi to przyjdzie na Elysie i mnie zabije Morał z tego taki: (Niektórzy) polacy to takie same nooby jak br PS Tamten Dajeru powiedzial ok i sobie poszedl |
w dupie to mam ;]
------------------------ edit By Magus: A banika nie chcesz chlopczyku? |
Powiem wiecej. Ilośc polskich n00bów na tibii jest wprost proporcjonalna do ilosci n00bów na tym forum. A wina jest to ze w wiekszosci to ludzie bardzo mlodzi (czytaj gowniarzeria co powinna w piaskownicy siedziec). To jest gra dla ludzi dojrzalych emocjonalnie, bo taki szczyl straci level albo skilla i z rozpaczy ze mu sie swiat zawalil zaczyna pekowac.
Niewazne. Zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |