![]() |
Tajemnicza wyspa druidów
Siemka
Zastanawiam sie nad pewnym wątkiem a mianowicie nad wyspa druidów po co ona istnieje czy ma jakis konkrenty cel istnienia ? I dlaczego jest polozona w tak specyficznym miejscu jakim jest POH(Chodzi mi o to ze trzeba przejsc calego POH'a zeby sie tam dostac).Prosze o wasze informacje chcialbym all zebrac wlasnie w tym temacie jesli cos wiecie to piszcie. Jedyne co wiem o owej wyspie to ze respi sie tam BOSS mozków Fernfang. Pozdro (Temat hyba pasuje do tego dzialu poniewaz druid to jedna z profesji a owa wyspa nalezy tylko do nich) |
Na wyspie mgieł od czasu do czasu można spotkać Fernfanga-bossa, wraz z obstawą(warwolfy).
Dodatkowo, jest tam kilka przyjemnych niespodzianek. Raczej miejsce na rpg eventy niż do czego innego. P.S Jaki cały poh? Tylko do orc camp. Parę cyklopów, minosów, ghuli, ds-ów i orców po drodze;) |
Thx za info ale chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej wszystko co wiecie prosze pisac w tym wlasnie temacie.
@edit:Serio? a mi sie wydaje ze trzeba przejsc przez resp Gs'a (no hyba ze sie go ominie) a caly POH mialem na mysli ze teleport to tej wyspy znajduje sie na samym koncu POH'a |
Jaka wyspa?? Może jakas mapka i opis jak tam dojsc?? Bylbym bardzo wdzieczny.
|
@up
LOL mówią ci na końcu poh aha i rusz d*pe na strone tibi.pl-mapa respawnu/swiata i qrwa poszukaj @topic widzialem filmik z tej wysepki jest ona malutka i ten boss fernfang |
Nom ze mala to zdazylem zauwazyc ale thx za inf. lecz chcem sie dowiedziec all o owej wyspie
Wiesz cos?? Pisz to cos pozdrawaim |
Na wysepce jest quesciek, malutki a nagrody to jakies klejnociki, oprocz Ferfanga(boss monko, wilkolak z obstawa war wolfow) nie ma tam innych potworow, wyspa jest mala ale wg mnie ma swoj klimat. Jesli jestes druidem i goni cie PK na pohu wal jak w dym.
|
Pamietaj ze to niebezpiecznie blisko respawnu GSów wiec masz takie szanse na wizyte w przewodzie pokarmowym GSa jak za czasów z przed anti luringu,
wina tego ze czesto ludzie uciekaja na polnoc do swiatyni przed spiderami ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |