![]() |
Kulisy update!
!!!Uwaga, news nieoficjalny!!!
Stało się :) Już dziś możecie zobaczyć to co przygotowali CiPowie na nowy update! Jak? Dwaj użytkownicy zrobili screeny z test servera tylko dla osób upowaznionych! Kargax (kliknij tutaj) oraz Dabek (kliknij tutaj). Co tu dużo mówić! Update zapowiada się fantastycznie! Nowe miejsca, nowe potwory (hieny, dżiny, skarabeusze), nowe przedmioty (min. lampa dżina) oraz nowe grafiki!!! A co ja będe opowiadał - zobaczcie to na własne oczy! :) Pozdrawiam |
Nareszcie cos porzadnego CIP'y przygotowali.
No to pozostaje nam teraz tylko cierpliwie czekac... |
.....i zbierać kase na PACC'a
|
Co ja będe dużo gadał , W KOŃCU . :))
|
Juz widzialem cos takiego na tibianews. Ladnie to wyglada...
|
Swietnie ! Takiej grafy sie nie spodziewalem.
|
Kiedy updade?
|
Jak patrzyłem na te screeny to myślałem, ze się mało nie przewróce. Wreszcie coś naprawde extra, CIP soft się wreszcie postarał i zrobił coś porządnego :) .
|
a ja dodam swoje ss'y
http://devil666.wroclaw.net.pl/tibia...2004-07-29***** za kropeczka dopiszcie rar i bedzie gitara 10mb fajnych ss'ow have a nice day -.- |
A jest Skill Bar?
plx |
POWIEM JEDNO KRUTKE SŁOWO ZAJĘBIŚCI* to wygląda
mam jeszcze dwa małe wontki pierwszy z wontków kiedy do jasnej ciasnej ten upadet drugi wont niemam żądnyh wontów :)) re UP Cytuj:
o muj BOŻE cy ty śleepy jesteś człowieku na ss'eskah nie było (hyba jak dobże widziałem) Hyba że ci co je robili coś ukrywją ;) |
http://tibia.pl/thread.php?threadid=...d=18&styleid=1 link do ssys z update
|
grafika ladna tylko szkoda ze tak malo dla facc!Mury i drzewka mi wcale nie wstarcza, ale i tak big thx cip za ten update, jest co ogladac!! 8)
|
EE za ile bedzie ten update :O
|
No ja czekałem na update'a. Mam nadzieje, że jeszcze wrzucą skillbara:P. A jest może coś dla FACC'ów:>. Pewnie nie:P. Pozostaje zbieranie kasy na PACCa:P.
|
fajnie zeby w updacie doszly drowy i ogry :D
i jakies fajne miasto <moze niziolkow:)> hehe |
=]
Dla mnie ten update jest zajebi..y ale mam facc i czas zaczac zbierac kase na pacc ale moze miejmy nadzieje ze to miasto jest tez dla facc (ale watpie... :( )
|
mam pytanie czemu nie widac zadnych screenow?
|
MOJA KASA!
KASA KASA KASA!
Chcialem wyslac do cip'ow kase na pacca, ale okazalo sie ze mi sie zgubila! ;( X( ___________________________________________ Tutonic elf Harmonia Thais lvl 13 (dopiero 13 a juz maleje :)) ) mlvl 11 skille 16/19 |
Buty
Ciekawe czy tymi batami wodnymi morzna by było przejść do Rooka??!! 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |