![]() |
Znikające zeczy w depo
jak to jest za co chwila cos mi ginie w depo wkładam do skrzynki, odchodze, przychodze i juz nie ma. znikneło mi 100gp, bag z 100gp i zeczami i scale armor. co z tym mozna zrobic jak odzyskac i o co kaman?
|
Chyba cos kantujesz :P albo cię zhackowali ( chociaż nie wiem po co :P ) moze poeszedles do innego depotu w innym miescie nie wiem . Inaczej to jest niemozliwe
Gav~ |
ale to na serio inaczej bym sie nie pytal aha i te wszystki zaginiecia sa w Thais w depo u góry, bo na dole jak wkladam to mi nie znika. nie wiem co sie dzieje normalnie wkładam-jest odchodze wracam-nie ma
|
Albo ktos ma twoje passy i notorycznie ci podbiera itemki, albo twoje depo jest pelne (z facc mozes miec w nim 1k itemkow a z pacc 2k itemkow). Otoz gdy masz facc i te 1k itemow w dp i wyslesz parcela zalozmy z lootbagiem, to zaraz po wejsciu na kratke dp nadmiar itemow pojawi sie na skrzynce.
@EDIT Yyyy... lol? to niemozliwe przeciez. |
gdyby nawet to była prawda, to nie pisz o tym na forum, tylko zgłaszaj problem twórcom gry.
|
@YyyeeyIsBack
Jak się ma nadmair itemów to one nie znikają ;] |
Cytuj:
Nie ma znaczenia w jakim miescie jest w kazdym miescie ma sie te same zeczy |
Cytuj:
|
@ Mati King
31 MS który nie wie że każde miasto ma oddzielne depo nie połączone z innymi miastami? -.- |
Moim zdaniem:
- Kantujesz, mnie tam w depo nic nie znikało, wtf? -To jest gra pisana tylko przez ludzi, może być bug w co wątpie. |
ja naprawde nie kantuje nie mam takiego powodu a zdenerwowało mnie to bardzo wiec sie chciałem was poradzic. w depo mam ze 20 itemsów bo mam dopiero 8 lvl.
|
Cytuj:
@up Hege Ci powiedzial ze takie rzeczy sie zalatwia z tymi wyzszymi ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |