![]() |
Odkopywanie scarabow?
A wiec dzisiaj zauwazylem(takze wczesniej na jakims filmiku) ze koles lazi po pustyni i odkopuje sobie scaraby czasem coiny, tylko ze problem w tym ze gdzie podszedl od razu wyskakiwal mu scarab, 0 chmurek 0 niczego nie widac nieudanych prob odkopania.
Chcial bym wiedziec czy jest na to jakis sposob czy cokolwiek? |
niejestem pewien ..ale na calej pustyni w ankh masz iles% na wykopanie czegos + w niektorcyh miejscach duzo wiekszy % widocznie koles znal te lepsze miejsca i dlatego zawsze cos wykopywal..nie sprawdzalem dokladnie wiec nie wiem ale podobny filmik widzialem ( z ty mze troche chmurek bylo ;))
|
na pistyni jest kilka miejsc gdzie respia sie wlasnie scaraby. wystarczy znac tylko kratki gdzie one sie respia. podchodzisz, kopiesz jeden raz i masz scaraba. moim zdaniem zrobili to po to, zeby nakierowac ludzi w polozeniu tombow.
|
Nic trudnego...Otwierasz Tibianews.net, potem mapkę Tibi, powiększasz 4 razy i scaraby pod ziemia są zaznaczone chyba na siwo xD Cała teoria xD
Mój kolega po x-razach kopania już zna większość miejsc, gdzie są scaraby ;) |
Cytuj:
|
Dzieki wszystkim za odpowiedz, chodz jestem paladynem i mi scaraby wsio ryba, poprobuje;]
|
Ja sam starałem się szukać, czasami mi kolega pomagał. Zawsze jak znalazłem to stawiałem sobie znaczek na mapie na tej kratce i już nie było pytań (WTF?! Gdzie to było :confused: )
Btw. Piszę w czasie przeszłym bo retired ;( ;( |
Hehe ja se tak sie bawie lopata w dymki i w ruchu noi patrze pod moimi nogami scarab coin, a wiedzilem ze tylko noob nie wywalilby a to dla pacc :cup:
Kopie dalej noi...Scarab I caly czas scaraby. A jakbyś się pytał gdzie to ja kopie przy pierwszsej wschodzniej jaskini larv. troche na prawo masz jakiestam kamienie czy cos. jescze mozna pól od glownej bramy miasta |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja nawet nie wiedziałem że takie coś jest możliwe :D ile to człowiek może sie dowiedzieć :)
Czy jest możliwość podobnego tricku (z innym potworkiem) gdzieś na terenie dla facc ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu... Na otwartych serwerach mialam zawsze po uszy Coinsow... No ale OTS to wiadomo... W real Tibii jest to fajny bajerek jak tunele ze scarabami sa zajete ;) |
Cytuj:
|
:)
Dowodem ..... taaaaak, nie ma i nie będzie bo Scraby występują tylko w okolicach Ankrahmun ... czemu ? Polecam poczytac kilka książek w grze można trafić na wiele ciekawych rzeczy ;)Powodzenia :)
A co do tematu to scrabki respią sie co około 30 minut - te w piasku :) To dobry sposób na zyskanie s coinów, bo exp z tego marny lepiej iść i bić regularnie te pod ziemią ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |