![]() |
Mapka potworow
I wreszcie jest!!! Pierwsza czesc mapki obejmujaca wyspy lodowe :) Zapraszam do ogladania. Sorry za kiepskie menu do wyboru poziomu ale spieszylem sie :)
ZAPRASZAM: http://coolo.host.sk/mapki |
Mapka fajna, ale na pohu potwory moga ci sie nie zmiescic :D :P :D
|
Potrzebuje mapki o wyzszej rozdzielczosci wtedy bedzie dokladniejsza i zmieszcza sie wszystkie potworki. Jakby ktos mial to niech sle na adres: [email protected], tylko *.jpg i najlepiej zzipowane.
|
No elegancka mapka. Może ci jakoś pomoge z umiejscowieniem potworków:]. Pozdro
|
Jest pare blendów np.na trrol hills czy jakos tak nie ma scorpiona choc jest tam 1 ale 1 starczy 8)
|
Mapka fajna ale szkoda ze nie jest zaznaczone nic z Ab i w okolicach Ab ;(
|
nie ma wszystkich miejsc z potworkami:) np w kopalniach kazo są jeszcze guardy i jest tam więcej kopaln niz pokazałes i jeszcze dalej są minoski :) kolo thais są beholdery i kolo venore tez są beholdery :) ale spoko :)
|
To wszystko jest do Banii
Ale mapa żeczywiście 5 potworków jest na mapie i nie wiadomo czym szpanować ja wiem gdzie jest więcej i klepiej potworów :] YO ARE LOL IF YOU WANT A SEXY YOU MUST DRINK A LOT OF PEPSI 8)
|
Eh :( Wiem ze mapka jest hujowa :P Ale nie chodzi o to, chodzi o sam pomysl. Nigdzie takiej mapki nie widzialem wiec postanowilem sie tym zajac i juz znalazlem pare osob ktore mi pomoga. Mapka bedzie w bardzo duzej rozdzielczosci, podzielona na 4 czesci i razem z ochotnikami ktorzy sie do mnie zglosili porozmieszczamy potworki.
|
Ale dobre by było jakbyś jeszcze pisał przy potworkach licbe która oznacza na jakich są poziomach. Bo jakbym wiedział, że przy kazz są quardy to bym się tam nie pokazywał. I zmniejsz potwory. Pomysł jest naprawde cudny ale złe wykonanie.
Ps: z tymi liczbami to mi chodzi, że np. w amazon camo umiejszczasz amazonke w przy jej głowie maleńkie liczby 0, -1. Co by oznaczało, że są one na powieszchni i w tunelach na peirwszym poziomie. |
Cytuj:
|
Proponuję, abyś najpierw wykonał całą mapkę rookgardu. To nie jest taki wielki problem jak mapa Tibii i wszystkich wysp, więc zrobisz to dość szybko. I pokażesz, a wszyscy będą już wiedzieć o co dokładnie ci chodzi.
|
Cytuj:
|
wazne
Pamientaj nie omij potwora bo np. kto idzie na trole 8 lvl a tu mu wyskakuje mino mag z pomocnikami :( to mu bendzie przykro!! :P
|
Mapka fajna
Czekam na nastepna, lepsza W Trolls Hills (czy jak to siie zwie) sa dwa skorpiony nie jeden Sa tez roty a na mapie ich nie widzialem |
Cytuj:
Po 1 nie wiedzialem ze na lodowych wyspach jest troll hills :) A poza tym nie ma tam zadnych skorpionow, nie wiem gdzie ty to widzisz :) |
Trolls hills nie sa na lodowych wyspach
One sa na poludniowy wschod od Thais Ale przecierz mapka nie obejmuje tylko lodowe wyspy Mysle ze obszedlem cale trolls hills (nie wiem moze gdziesw jest miejsce do kopania kilofem) i naliczylem 3 sztuki skorpionow, kilka rotwormow, kilka orc warriorow, duuzo trolli, jednego waspa, zwykle orcy, jednego slima...... moze cos pominalem |
Czlowieku! Ty zyjesz chyba przeszloscia, mapka jest juz zaktualizowana i obejmuje na razie TYLKO lodowe wyspy! Poza tym w troll caves bylem i wiem co tam jest, wiec przyznaje ci racje :) Aha jesli panu hrabiemu nie chce sie patrzec do gory to podaje tu ponownie adres:
http://coolo.host.sk/mapki |
No patrz...... ja niedawno widzialem mapke w ktorej byly wyspy lodowe i inne miejsca, jak trolls hills kolo Thais
Moze to byla inna mapka Pamietam ze widzialem ja tu na tym forum |
nie to zebym sie czepial :) ale tam nie ma jeszcze -2 poziomu od (spoiling) pewnego questa?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |