![]() |
Nowe Tibicam NG (7.7)
Na stronie producenta pojawiła się nowa wersja Tibicam NG obslugujaca Tibię 7.7
mozna ja sciagnac tutaj http://www.tibiabot.com/download/Tib...powiedzialnosc Co to potrafi? Left Arrow: Slower playback speed Right Arrow: Faster playback speed Up Arrow: Maximum playback speed Down Arrow: Normal playback speed Pause/Break: Toggles pausing of playback Home: Toggles full light for playback Backspace: Rewinds playback by 30 seconds etc ;D |
Mam jedno pytanko, czemu dałeś linka do stronki o botach itp. które są zakazane ? :P Edit: Acha, nie wiedziałem :P Ale to nie zmienia faktu, że to link do stronki, z której można ściągnąć jakieś boty, wystarczy z linka usunąć pare znaczków |
Nie dalem linka do strony o botach, tylko bezposredni link do TibicamNG. Anyway jako ciekawostke powiem, ze ta strona byla reklamowana przez jakis czas na tiba.com
A i btw Kod:
Service load: |
Nie no, rewelka.
|
Temat można przyklejić
troszke sie boje tego programa ale W obsludze duzo lepsze niz tibiacams ;] poprostu wyje**** ale czy czyste !! ;] Jak jest czyste to wysatwie ci piekna notatke ;] |
Fajny porogram. Uzywałem go już wcześniej. Tylko mi sie komp resetuje jak chce nagrac filmik.
|
Przebadajcie poszczegolne pliki http://virusscan.jotti.org/
glownie *.dll i ****** Przydala by sie jeszcze analiza czy program czasem nie laczy sie z dziwnymi adresami (poza serwerami cipsoftu), zapuście sniffera i sprawdzcie :D btw. ma ktos spis adresów ip serwerów cipsoftu? poszczegolne światy + serwer logowania ? EDIT: ok znalazlem http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22543 |
nie wiem co o tym myslec... jezeli keylog bedzie w ktoryms z plikow .dll to wykryje . mam noda32 i firewall outpost... nawet jak wlanczam bota to tibie blokuje
@EDIT Wszystko wyglada na czyste. |
Cytuj:
ale zeby program dzialal musisz pozwolic firewallowi laczyc sie z netem a wiec musisz pozwlic sie polaczyc zeby dzialal;/ btw. sprawdzcie plik exe dll i czy nie laczy sie z innym serwer |
Taa... Tibicam zawsze się przyda, ale nie jestem pewien (tak jak inni) czy ten plik jest czysty. A tak po za tym, wie ktoś czy wyjdzie ta stara wersja Tibicam na Tibie 7.7 ?
|
Skanowalem kazdy plik i sa czyste ....
Ale nie mam pewnosci czy łączy sie z innymi serverami |
Na 100% czyste. Korzystam z tego juz od okolo 2 miechów... BTW wiecie ze w tym nie trzeba sie logowac i wylogowywac ze nagrywac? :>
|
Ta, stara tibicam mogla byc uwazana za bardziej hackerska, bo juz jak ona byla wlaczona wpisywales passy :>, tutaj nagrywasz kiedys chcesz, nie musiz pokazywac co na gc pisza, vipow itp ogolnie dobry programik :D
|
Jak dla mnie nieco skomplikowane, ale z czasem sie wszystkiego naucze :) dobrze ze powstał taki program.
Edit EEe banalny ;] poprostu nie przeczytalem pierwszego posta xD |
Program jest czysty. I jest 5x lepszy niż TibiCam.
|
Mógłby ktoś napisać SZCZEGÓŁOWĄ I ZROUZMIAŁĄ instrukcję obsługi tego programu? Najlepiej ze zdjęciami.
|
dajcie instrukcje :D nagrywac umiem tym Ng ale ogladac ni chuj a :P
|
Jak odpalam jakiś filmik w tym programie to włącza się okno tibii, później logowanie po chwili wyskakuje mi błąd i sie wyłącza.
Tak wygląda okienko błędu: Tibia Error - Debug Assertion The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. A detailed error report has been written to the error file which you are asked to submit at your next login. A to jest error report po uruchomieniu Tibii: Debug Assertion 7.7 Objects.cpp 267 Tue May 23 16:17:51 2006 Windows Version: 5.1 build 2600 on 2 with Dodatek Service Pack 2 Graphic Engine: 0 Last Packet Types: 100 010 100 000 000 000 000 000 000 000 Last Packet: 143 026 010 215 159 188 000 050 000 000 100 083 129 029 127 005 Player.ccp 380: exception occured, reason: Network.cpp 885: exception occured (Error Code = 0), reason: Control.cpp 1302: exception occured (Type = 100), reason: Communication.cpp 1422: exception occured (PlayerX = 33107) (PlayerY = 32541), reason: Communication.cpp 1399: exception occured (xmin = 0) (ymin = 0), reason: Communication.cpp 1378: exception occured (Type = 41471), reason: Objects.cpp 270: exception occured (Type = 41471) (Flag = 5), reason: Objects.cpp 267: assertion failed (Type = 41471) (ObjectProperties->high() = 5089), reason: In(Type,ObjectProperties->low(),ObjectProperties->high()) Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? |
Lord of War , rox plx :> ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |