![]() |
Farma rotwormów w Kazo.
Robiąc runki moim charem, przeglądałam www.tibia.pl mapki. W Kazo jest farma rotwormów. Jednak jak tam poszłam, chciałam otworzyć drzwi to się okazało że zamknięte. Nikt z gildii nie wie jak tam wejść. Może wy wiecie skąd zabrać klucz?
|
Popytaj NPC
tam prz tej farmie stoi taki krasnolud i jak napiszesz buy rotworm albo coś w tym stylu z rotem związene to on powie czy chcesz kupić ty mówisz tak, on mówi że nie masz licencji wtedy pojawiają sie 2 rodzaje licencji jak jedną z nich napiszesz on odpisze byś poszedł do Yora nie wiem jak on sie nazywa ;] tyle wiem
|
up@ licencje?na zabijanie?xD był chyba taki film kiedys...
|
Cytuj:
mieszkałem w kazoordonie z dobry rok..ale popytałem wszystkie npc o 007 license ;) i nic takiego nie znalazłem..kruzak tez nie jest zbyt rozmowny. wydaje mi sie ze to kolejne miejsce dla beki..do którego sie nie da wejść. takich miejsc jest wiele ..do których nie ma klucza,przykładem jest domek-restauracja blisko mostu dwarfów. w każdym miejscy są takie miejsca. |
Re:
@Up
Domek-restauracja, chodzi ci o ten blisko mostu dwarfów i deserta? To ja radzę troszkę poszukać w Thais i okolicach, ja więcej nie powiem. Dodam jeszcze że jest NPC który o tym mówi, znaleść go jednak nie łatwo :) |
A co z tymi rotami? Ja sie nie pytam o domek restaurację tylko o roty ;P szukam miejsca do trenienia
|
Re:
Radzę na Fibule iść, dużo rotów w sam raz do traina, nigdy ci ich nie zabraknie. Ale może zdarzyć sie noob który ci DSa zluruje to bedzie kiszka ;] Polecam także miejscowke koło Zamku po lewej stronie. Jest taki jakby domek z dwoma szkieletami. Obok tego domku jest wejście które trzba odkopać za pomocą łopaty a jak zejdziesz to dwa roty są. Na nich można trenić
PS : ja tam robiłem skilla 69/70 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |