![]() |
Polska!
Na Eurosport.com jest "sonda" Oddajemy glos na druzyne stulecia ! Polsa jest w polfinale i brakuje nam 1% a dzis jest ostatni dzien glosowania! kazdy patriota neich odda glos prosze !
http://eurosport.com/football/world-...mcentury.shtml Glosujcie prosze! nie badzcie obojetnie !! PROSZE :( RAZEM DAMY RADE !! |
Nie wiem co ma patriotyzm do głosowania na naszą drużynę, która i tak, moim zdaniem, jest słaba. Ale jeśli bardzo Ci to poprawi humor, to moge zagłosować. Fajnie by było, gdybyśmy naprawdę zaszli tak daleko, ale jakoś trudno mi chociażby o tym marzyć.
|
A czy Polska posiada druzyne, ktora zasluguje na miano 'druzyna stulecia'? Z ciaglymi porazkami i kompromitacjami?
Nie sadze. |
@ripper
dzieki za glos :] dla mnie to jest patriotyzm lecz nie kazdy musi tak uwarzac, szanuje twoja opinie, ale czasami trzeba leniwych graczy jakos poruszyc zeby chociaz raz klikneli :] zreszta milo by bylo gdybysmy wygrali ten plebiscyt na najlepszy team stulecia :] oznaczaloby to, ze jestesmy takze solidrani w glosowaniu =) co do mundialu to nie przekreslajmy naszych szans ! po smierci ['] Kazimierza "Wielkiego" Górskiego ['] moze u naszych pilkarzy pojawi sie duch walki i uwierza we wlasnie sily :] Ja osobiscie bardzo wierze w nasza reprezentacje i uwarzam ze jak wyjdziemy z grupy to moze cos osiagnac :) ale to tylko moje osobiste zdanie, moze za bardzo koloryzuje ale jestem dumny ze swojego kraju :] |
Mi się zdaje że to nie chodzi o całokształt tylko o te "złote czasy" mimo że bycie najlepszym na necie gówno daje. To zagłosowałem.
|
Głosuje na tak, poniewaz chodzi o team z 82, ale jesli mam to odnosić do ostatnich meczy, to druzyne stulecia należy wstawić w wielki cudzysłów...
|
Oddałem głos na Polskę. Mam nadzieję, że zajmiemy tam 1 miejsce. Taki mały prezent dla naszego wielkiego trenera - Kazimierza Górskiego[*]. On i jego "Orły Górskiego" w 100% zasługują na miano drużyny stulecia. Chyba się sami ze mna zgodzicie?
|
Zagłosowałem ... na Polske w 1982 roku ponieważ oni grali dobrze w piłe,a o piłkarzach występujacych aktualnie w reprze do końca tego powiedzieć nie można.
|
Oddałem głos na Polskę. W tych czasach to była naprawdę dobra drużyna.
|
Cytuj:
Glosujcie dalej juz malo czasu nam zostalo :P |
Też zagłosowałem! Może się uda :D
|
Napewno się uda:)
|
Potrzeba tylko wiecej glosow....
Mam nadzieje ze sie uda.... |
Troche to dziwne. Najpierw pisze, że Polska ma 49%, a po kliknięciu w uroczy przycisk "vote" pisze, że ma 55% ;)
|
To pierwsze to raczej nieaktualne a to drugie tak.
1. Poland 1982 60% 2. Portugal 1966 40% |
eh
głosujcie już mamy 68 chyba, nie wiem co to da.
|
Udała się i to z dużą przewagą:)
|
ja zaglosowalem ale jeden glos im nic nie da...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |