W przypływie dobrego humoru zrobie to czego robić mi się zwykle nie chce.
Pojeżdze sobie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorlan
Tak myślalem że tak będzie dobra modki możecie zamknąć temat...
|
Możemy? Naprawde?! Tylko na czekamy! Dzięki Ci!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorlan
Proszę mnie nie bluzgać, że powinineś iść do kościoła anie tutaj pisać itp. itd.
|
A to dlaczego? Powinieneś iść do kościoła. To jest forum internetowe, a nie cmentarz, tu się zniczy nie stawia. I WON MI Z TYMI ZAPAŁKAMI BO JESZCZE COŚ ZNISZCZYSZ!!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tezuh
nie kazdy ma czas by pomodlić się za kogoś bliskiego (w tym przypadku Kazia
|
Dla kogoś bliskiego powinieneś specjalnie znaleść czas. Zresztą, nie sądziłem że byliście na 'ty'. Piliście razem czy co?
Cytuj:
więc po to wymyslili takie "["]"coś by oddac cześć i dac do zrozumienia, że ten człowiek tez pamięta o tej osobie.
|
A jak nie walniesz tego głupiego znaczka to znaczy że już nie pamiętasz? Czy też stawiasz to coś tylko po to żeby INNI widzieli że TY pamiętasz?
Cytuj:
Moim zdaniem Kazimierz byłby szczęśliwy gdyby nawet nie poszli ludzie do koscioła się pomodlić, a tylko tu napisać mały internetowy znicz.
|
Pewnie, twoim zdaniem. Pewnie teraz aż go rozsadza ze szczęścia w zaświatach jak widzi że dzieciaki które jutro zapomną stawiają jakieś znaki w necie. Po co się za niego modlić? Pal diabli modlitwe, ważne że ludzie widzą, że ty pamiętasz.
Cytuj:
Ja wiedziałem że za 2lata max 3 on umrze, ech
|
Szkoda że on tego nie wiedział. Pewnie by nie umierał.
|