![]() |
Moja piosenka o tibi XD CoMent PLX
Wiec od jakiegos czasu robie sobie taki moj wlasny rap i stworzylem piosenke o tibi :
http://ots.ovh.org/tibian.mp3 comment |
"bo w niedziele na kompach ustawiam boty" (coś takiego)
Ogólnie fajnie.. ale żeś sobie temat znalazł.. ;] |
Hahahahah dobre. Respekt koleś. Mogleś jeszcze troche nad flow popracować. Trenuj do skutku! :D Dobre na maxa hahaha. Pozdro!
|
eee,czemu przyklejone? O.o
|
Eeee to jest rap? :O myslałem że rap ma przekaz jakiś czy coś...No cóż...mi ta piosenka nie przypadła wogóle do gustu...
|
Naprawde dobre, choc nie moj rodzaj muzyki.
Chociaz akurat kumpel z pokoju polewal sie z angielskiego tylko i z akcentowania niemego H :P Mytherze, thiefami...) , ale on nie zna klimatow tibii i nie slyszal rozmow noobow na ulicach, za to studiowal anglistyke :P ziooooom (sru, spadlem z krzesla) |
Poplakalem sie ze smiechu xDDD
|
Genialne xD
pakuje to na mp3 :P |
Swietne :D Niezle rymy;].
|
Powah...
Niezłe, choć nie słucham na codzień takiego rodzaju muzyki to to jest dobre.. |
Rotfl - włąściwie to nie spadłem z krzesła, bo już leżałem kiedy tego słuchałem. Mówi prawdę i o Tibii i o poziomie hiphopolo ;>
|
Koleś wymiatasz! :D:D
|
GZ pomysłu, jesteś lepszy niż ten co ma kolege knighta który wali z AXA :]
A tak na serio to naprawdę to całkiem nieźle poskładany kawałem, jeśli jeszcze będziesz mnieć wenę twórczą to "zapodaj zioom coś jeszcze" :] |
Fajne ale czasem są głupie teksty :/
|
Sad but truth.
Niby zabawne, ale niektórzy tak żyją... |
Dobre dobre:] Trenuj dalej. Może niedługo będzie płyta "Tibijskie rytmy...".
|
Cytuj:
Piosenka rulz0r :D Wczoraj, gdy zajrzałem do tego tematu, pomyślałem sobie "a tam, pewnie jakieś g*wno, nie ma sensu ściągać... ale dzisiaj ściągnąłem, i rulz0r:P |
- Mamo czy jestem dziwny?
- A dlaczego tak sadzisz synku? - No bo na jednym forum gosciu zapodal mp3 w ktorej osmiesza tibie i wszyscy sie z tego smieja - To dobrze? - NIE! Bo mnie to nie smieszy :< J/w, niby fajne ale mnie nie smieszy. Moze jestem faktycznie dziwny? ;-) |
muahahahahahahahahahahahahahhahhahaha...
Atak panicznego śmiechu... muahahahahahahahahahahahahhahhahhahahha... |
OMG Dobre O.o koleś masz talent.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |